Sizden o güveni aldık hocam dersleri kaçırmamaya çalışaam :))Sıkıcı olmasın verimli olması için elimden geleni yaparım 😂😂
Hocam size diyorlar efendim 😛 fay hattinda ne işimiz var daha sağlam zeminler varken?Yani hocam, fay hattı gibi düşünebilir miyiz? Oturana kadar sıkıntılı?
Yani ben kör sağır denecek kadar yaşanıyorsa bir ilişki sağlıklı bulmuyorum @Fluffy çünkü travmatik ilişki diye düşünüyorum. Bana göre anlamlı ilişki farkındalığı yüksek olan ilişki.Yaşarken anlaşılmıyor ki şekerim, bitince ne çektik bee diyor insan
Konuşsanaaaaa😂benii banlayın bu gece susturun yoksa şu andan itibaren ben ben değilim
kız terk edildiğini kabullenmek istemiyor siz neden zorluyorsunuz.... bırakın aşkını yşasın çok seviyor onu cocuk
Ya biz deminden beri aracıya mı konuşuyoruzKonuşsanaaaaa😂
Tamam anlaştık madem (:Sizden o güveni aldık hocam dersleri kaçırmamaya çalışaam :))
Sen cevap verdin ve bir soru soraism geldi lafı dolandırma hic😂Hocam size diyorlar efendim 😛 fay hattinda ne işimiz var daha sağlam zeminler varken?
Bu gece seni banlayanı ben banlarim. Şuan herseyi anlatabilirsin devam et lütfen 😂😂benii banlayın bu gece susturun yoksa şu andan itibaren ben ben değilim
kız terk edildiğini kabullenmek istemiyor siz neden zorluyorsunuz.... bırakın aşkını yşasın çok seviyor onu cocuk
Dedem derdi hep. Evladım hiç bir etkiliğie sonradan katılma
Benim gel git dedigimle senin gelgit dediğin farklı ikimizde biliyoruz 😛Tamam anlaştık madem (:
Sen cevap verdin ve bir soru soraism geldi lafı dolandırma hic😂
Sağlam zemin olup olmadığını zaten fay kontrol etmiyor mu? Gelgitler olmadan ilişkide nasıl level katlanabilir ki?
Hadi küsDedem derdi hep. Evladım hiç bir etkiliğie sonradan katılma
5 biradan sonra seni hatırlalyan dostların dost değildir diye
Nasıl gel git farklı ya beni çorba ettiniz kafam almıyorBenim gel git dedigimle senin gelgit dediğin farklı ikimizde biliyoruz 😛
Hiç uğraşma 🤭🤭
İlişkide mükemmellik var mıdır? İnsna kendi başına dört dörtlük değildir ki bence. Sence?Kafam çok karıştı mükemmeli yakalayamayız
Dede gibi dededen, nasihat gibi nasihatDedem derdi hep. Evladım hiç bir etkiliğie sonradan katılma
5 biradan sonra seni hatırlalyan dostların dost değildir diye
Temelde ki sorunlarla konuda geçen asıl mevsu birdeNasıl gel git farklı ya beni çorba ettiniz kafam almıyor
Eger üçü mutlu olacaksa mutluluklar dileriz o halde 😂@Frenk in dediğini mantıklı buldum aramıyorsa beklesin.
Yeni sevgilisi ile tanıştıracaktır mutlaka 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.