Sizi tebrik ediyorum Sayın @LotusYeterli ve olduğumuz halimizle harikayız😍
Yalnız bizim kadar harika erkekler tanıdım ben. Çevresel olarak. Şanslı gruptanım galiba. O yüzden bahsettiklerin konusunda yorum yapamıyorum 🤭🤭
Bi kadın isterse suan 7 tane erkek çat diye bulur.Ahh ne yazık olacak kadına yalnız yatamaz korkarlar 🥺
Bir kadın da dert dinleyecek 7 erkek bulamaz bazı paylaşımlar her erkekle yapılmıyorBi kadın isterse suan 7 tane erkek çat diye bulur.
Erkek yalnızlığı diye birsey var. Ben dert anlatmak istesem gerçekten dinleyecek kimi bulabilirim. Bu gece bana kadını savunman fikrimi değiştirmeyecek.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Erkeklerin çoğunun dibine kibrit suyu dökeyim yaa hemcinsim diye savunacak halim yok. Kadınları da öyle. Kadın diye acıyacak yada alttan alicam diye birsey yok. Konu cinsiyet değil zaten karakter meselesi. Kadın erkek fark etmez. İşe yaramayanin yaşaması hoş gorulmemeli.@alcatraz da biliyor çoğu erkeğin becereksiz olduğunu
maddi acıdan bir değil iki erkek bile lazım dedin kavgada sölenmez bu bir erkeğeAyrıca benim nerem sert @Frenk
Amma attın heBi kadın isterse suan 7 tane erkek çat diye bulur.
Erkek yalnızlığı diye birsey var. Ben dert anlatmak istesem gerçekten dinleyecek kimi bulabilirim. Bu gece bana kadını savunman fikrimi değiştirmeyecek.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Çok şey istiyorsunuz bazen. Hem o olsun hem bu olsun şundan da az koy aa yok o olmasın....Yoran insana karşiyiz karşi cinse değil @alcatraz
Yaa ben beceremiyorum diyen insanı sevmiyorum Alcatraz hayatı zorlaştıran bile bile yükünü diğerinin üstüne atan kişiyi hiç sevmiyorum
Bizi bizden başka anlayacak kim var allasen zaten yaa@alcatraz koyver gitsin... onların şak diye bulacağı erkektense sen derdini gel bana anlat dostum sabaha kadar dinlerim....
sonrada ghostlansınlar bizim dostlarımız var
Bende aynı fikirdeyim zaten onu diyorum 😂konu erkek kadın değil ki. İse yaramıyor ve sadece tüketiyorsa defolup gidebilir. Her anlamda tüketmek...Yaa ben beceremiyorum diyen insanı sevmiyorum Alcatraz hayatı zorlaştıran bile bile yükünü diğerinin üstüne atan kişiyi hiç sevmiyorum
Hayır hayır çok şey istemiyoruz sadece kendi özel ihtiyaçlarını görebilecek yetişkin birey istiyoruzÇok şey istiyorsunuz bazen. Hem o olsun hem bu olsun şundan da az koy aa yok o olmasın....
Ketçap mayonez de olsun mu?
Peki o standartta bi yetişkin birey de sizi istiyor mu?Hayır hayır çok şey istemiyoruz sadece kendi özel ihtiyaçlarını görebilecek yetişkin birey istiyoruz
Konuşmamam gerek :) sen anlat ben dinlerim dostumBizi bizden başka anlayacak kim var allasen zaten yaa
Ekonomik şartlar çok kötü Frenk yamaddi acıdan bir değil iki erkek bile lazım dedin kavgada sölenmez bu bir erkeğe
ben hala Sos Frenk Sos diyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.