View: https://www.instagram.com/reel/Crv8_32gMi0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yine Esra Ezmeci yine kadınlar yine erkekler
Amca da ne dirayetliymiş
Hıhım Kuşçu SjssjAfiyet olsun. Deli yürek kim? Öyle biri yok! Yusuf Miroğlu abimiz demiş olabilir veya Kuşçu?
Neden amaBana öyle gelmiyor ama @Süreyya hanımcım 🚬
Yeterince sevilme konusunda tatmin olamıyorumNeden ama
Yeterince sevildigini nasil anlar ki bir insan?Yeterince sevilme konusunda tatmin olamıyorum
yahu ne alaka asdasdsadÖpüsürken gözlerini açmaz 🚬
Bunun liste liste verilecek bir kriteri olduğunu sanmiyorumYeterince sevildigini nasil anlar ki bir insan?
Hm anladim.Bunun liste liste verilecek bir kriteri olduğunu sanmiyorum
Hayatımızın belli dönemlerinde o tadı aldiktan sonra diğer sevgiler yapay geliyor
Hani hep derler ya babalar kızlarını çok sevsin de kızlar sevgiyi dişaridaki 2 tatlı sözde aramasın, aldatıcı tavırlara kanmasın vs vs diye işte öyle bir şey
yahu öpüşürken göz kapamak bir kural mı? arkadaşlar .d
Evet kural olmali..yahu öpüşürken göz kapamak bir kural mı? arkadaşlar .d
ama kural olmadan herkes gözünü kapatıyor zaten. ilk defa öpüşen kişiler açar sadece .d açsın ne olmuş yani bu kötü bir şey değilEvet kural olmali..
O kadar yakınındaki şeye bakmak için gözlerin şaşi olur :dama kural olmadan herkes gözünü kapatıyor zaten. ilk defa öpüşen kişiler açar sadece .d açsın ne olmuş yani bu kötü bir şey değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.