View: https://www.instagram.com/reel/Crv8_32gMi0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yine Esra Ezmeci yine kadınlar yine erkekler
Harbiden öyle oluyor. İyi kötüyü, kötü iyiyi buluyor. Zıt kutuplar uzaktan daha cazip geliyor sanırım.Kötü kadınları sevmeleri.
Şehvet kimde ise ona koşulur unutma bunu.Harbiden öyle oluyor. İyi kötüyü, kötü iyiyi buluyor. Zıt kutuplar uzaktan daha cazip geliyor sanırım.
İyilik veya kötülüğün ölçütü nedir?Kötü kadınları sevmeleri.
Yani aklı başka yerindeyse öyle oluyor tabii, bu şekilde birilerini bulup da dert yanma hakkı olmamalı zaten insanın.Şehvet kimde ise ona koşulur unutma bunu.
Erkeklerin gözünde gidenler yada her dala konan kadınlar kötüdür. Çünkü gidenlerin arkasından beddua eder söver bir merhabası ile tekrar mecnun olurlar.İyilik veya kötülüğün ölçütü nedir?
Yaşadım. Ben hep güzel sevildim zaten diyesim geldi. Ama sonlar olmasa keşke. Oda yaşama dahil der susarım.Konuya uygun yorum yapacak olursam ; sizi merak ediyorsa sürekli iletişim de olmak istiyor ise diğer kadınlara mesafe koyuyor ise sorunlarınızı çözmeye çalışıyor sesinizin tonundan anlıyor ve siz hiç seslenmeden anında sizin yanınızda oluyor ise sizi hissediyor ve sizi gerçekten seviyordur.
Erkek olmadığın için bu yorumun tamamen iç güdesel bence. Yani erkeklerin gözünde kötü kadının nasıl biri olduğunu söylemen imkansızın bir kaç santim üzerindedir.Erkeklerin gözünde gidenler yada her dala konan kadınlar kötüdür. Çünkü gidenlerin arkasından beddua eder söver bir merhabası ile tekrar mecnun olurlar.
İyi kadın sever bekler ve fedakar olur fakat aşk bunlarla ifade edilemez aşk tutku ve çılgınlıktır.
Erkek sürüklenmek ister kapılmak.
Peki erkek gözünden kadın konumlarını açıklar mısın ?Erkek olmadığın için bu yorumun tamamen iç güdesel bence. Yani erkeklerin gözünde kötü kadının nasıl biri olduğunu söylemen imkansızın bir kaç santim üzerindedir.
Ayrıca A için kötü kadın B için kötü olmayabilir. B için iyi olan kadın, C için Kötü olabilir. A=C diyebiliriz. Demeyede biliriz.
Neyse, mutlak iyi veya mutlak kötü yoktur.
Herkes kendisine göre iyi olanı bulma hedefinde oluyor tabii ki, insanları bu açıdan iyi veya kötü diye kategorize etmek elbette doğru olmaz, şiddet küfür vs uç nokta davranışlar dışındaErkek olmadığın için bu yorumun tamamen iç güdesel bence. Yani erkeklerin gözünde kötü kadının nasıl biri olduğunu söylemen imkansızın bir kaç santim üzerindedir.
Ayrıca A için kötü kadın B için kötü olmayabilir. B için iyi olan kadın, C için Kötü olabilir. A=C diyebiliriz. Demeyede biliriz.
Neyse, mutlak iyi veya mutlak kötü yoktur.
Açıklayamam tabikide. Açıkladığım iyi/kötü kadın benim için iyi/kötüdür. Erkeklerin genelini enteresa (bu kelime nasıl yazılıyor acaba?) etmez.Peki erkek gözünden kadın konumlarını açıklar mısın ?
Ben kendi yaşantılarıma göre yorumlarım, benim için kötü kadın, verdiğim sevgi ve değerin kıymetini bilmek yerine daha da tepeme çıkan, şımaran kadındır. En ufak şeyde bana küfür, hakaret eden kadındır. Herkes yaşadığını, gördüğünü bilir.Siz ne derseniz deyin toplumda iyi ve kötü kadın olarak çok duyduk hemde hemcinslerinizden
Dudullu'da denk gelebilirsin ama 😁Alangirli şeyler beklemeyin, beklerseniz IETT durağında Sivas otobüsü beklemekten ileri gidemezsiniz.
Kabul ettiğine sevindim iyi kötü kavramlarının kadınlar üzerinde söylendiğiniAçıklayamam tabikide. Açıkladığım iyi/kötü kadın benim için iyi/kötüdür. Erkeklerin genelini enteresa (bu kelime nasıl yazılıyor acaba?) etmez.
--
Konuya cevap vericem bir sonraki mesajda.
Dudu dudu dilleri lıkır lıkır içmeli gözleri derya deniz. Böyle miydi Tarkan Tevetlioğlugiller abimizin şarkısı :)Dudullu'da denk gelebilirsin ama 😁
Haklısın farklı erkeklerin türü azdır ve zor bulunur.Alangirli şeyler beklemeyin, beklerseniz IETT durağında Sivas otobüsü beklemekten ileri gidemezsiniz.
Kabul etmedim.Kabul ettiğine sevindim iyi kötü kavramlarının kadınlar üzerinde söylendiğini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.