View: https://www.instagram.com/reel/Crv8_32gMi0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yine Esra Ezmeci yine kadınlar yine erkekler
Nöö hiç uğraşamam.masaya yatıralım
ugraşılacak dertler değil vallaNöö hiç uğraşamam.
Belki de sizin ilgilendiğiniz erkek profili sıkıntılı insanlardır, bakış açısını değiştirmek lazım. Elbette kadınların olduğu gibi erkeklerin de iyisi de kötüsü de var :)Erkek sevmez.
Masa sert olur, sırtı acır insanların. Yatağa yatırın bence.masaya yatıralım
Kalmadı öyle adamlar ah ahyok nefes alamazmış yok derbeder olurmuş , olm hangi hangi mahallenin çocukları lan bunlar
O kesinBelki de sizin ilgilendiğiniz erkek profili sıkıntılı insanlardır, bakış açısını değiştirmek lazım. Elbette kadınların olduğu gibi erkeklerin de iyisi de kötüsü de var :)
sorular gelirr
-kübra hanım eşimi pavyonda bastım gelecegimiz için calisyorum dedi inanmalı mıyım ? hfbehfhdr
kübra : tabii ki inanmalısınız adam ekmegini çıkarmaya gitmiş gecenin bi vakti vjdjgjd zjdhbff daha ne istiyorsunuz vjdjg fjdb
ben de pp in erotik olmuş derim chdvfhd
öyle adamların ağzına sıçtığınız için kalmadı malesefKalmadı öyle adamlar ah ah
Helal beeeöyle adamların ağzına sıçtığınız için kalmadı malesef
Senin hepimizi sevdiğini.Eee noldu şimdi anladınız mı?
Benim suçum neöyle adamların ağzına sıçtığınız için kalmadı malesef
kimse masum değilBenim suçum ne![]()
Doğdugunda herkes masumdu. Kimsenin hikayesi değil kendi hikayen seni bağlar. Belki de sen zayıfsın aşk konusunda duygusalsın ?kimse masum değil
pekiDoğdugunda herkes masumdu. Kimsenin hikayesi değil kendi hikayen seni bağlar. Belki de sen zayıfsın aşk konusunda duygusalsın ?
Ya iyi adamların suçu ne? 😅Benim suçum ne![]()
Kötü kadınları sevmeleri.Ya iyi adamların suçu ne? 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.