View: https://www.instagram.com/reel/Crv8_32gMi0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yine Esra Ezmeci yine kadınlar yine erkekler
Varsa öyle erkek, dolabın buzluk kısmında saklayın. Erimesin 🙂Haklısın farklı erkeklerin türü azdır ve zor bulunur.
Keseyim de mi saklayım ?Varsa öyle erkek, dolabın buzluk kısmında saklayın. Erimesin 🙂
Kesilmişi vardır mutlaka, uğraşma bence. Kesilmiş olanları tercih et. 🙂Keseyim de mi saklayım ?
Hayvanı kesmeden buzluğa nasıl koyacağız? İlk günkü tazeliğini koruyacak no-frost A ++++ derin dondurucumuz ile kullanmak istediğiniz kadar çıkartacaksınız. Diğer parçalar yine buzlukta bekleyecek.Kesilirse tazeliğini yitirmez mi 🤔
Mutlaka ? Yoksa geçmiş kurbanlarımdan birimisiniz ?Kesilmişi vardır mutlaka, uğraşma bence. Kesilmiş olanları tercih et. 🙂
Senin hepimizi sevdiğini.
Kesikliğim mutlak.Mutlaka ? Yoksa geçmiş kurbanlarımdan birimisiniz ?
Herkes katilini sever.Kesikliğim mutlak.
Kim bilir belkide eski kurbanlardanım, belki eski kulağı kesiklerdenim. Belki kurbağa prensim. Bir bilene sormak lazım.
Sevin tabikide katilinizi. O kadar kan bağı oluyor aranızda.Herkes katilini sever.
Can bağıdır belki de.Sevin tabikide katilinizi. O kadar kan bağı oluyor aranızda.
Sanmam. Can olsa, can alınmazdı.Can bağıdır belki de.
Öldürmeden yaşatmıyorum "Sanmam. Can olsa, can alınmazdı.
Herkesin dediğine bakarsak...Öldürmeden yaşatmıyorum "
demişti birisi
Dün pasta hatırlattığın için ve ısmarlamadığın için şuan pasta yemeye gidiyorum.Herkesin dediğine bakarsak...
@AsteriX in idolü olan kişi de "ölüm ölüm dediğin nedir gülüm, ben senin için yaşamayı göze aldım" diyor.
Ne idolü yahu o tip ve onun gibiler yüzünden onların özentileriyle uğraşıyorum her gün 🤣Herkesin dediğine bakarsak...
@AsteriX in idolü olan kişi de "ölüm ölüm dediğin nedir gülüm, ben senin için yaşamayı göze aldım" diyor.
Afiyet olsun. Deli yürek kim? Öyle biri yok! Yusuf Miroğlu abimiz demiş olabilir veya Kuşçu?Dün pasta hatırlattığın için ve ısmarlamadığın için şuan pasta yemeye gidiyorum.
Deli yürek ise şöyle demiş
"Leyla sevmek hoştur amma mecnun olmak başkadır başka.
- hadi kaçtım
Sabah idolüm demiştin ondan şeettim. Pardon! 🙂Ne idolü yahu o tip ve onun gibiler yüzünden onların özentileriyle uğraşıyorum her gün 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.