Oral ilişki haram'mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
Az önce yukarıda gayet net bir dille yapanları zehir yaftalıyordu pis bilmem ne diye ? Evet arkasındayım isteyen istediğini yapar fakat bunları dayatman senin zerre haram işlememiş birisi olman lazım.

-salihlerden misin.?

dayatma nedir ne değildir ? bir insanın bir davranışı sorgulaması için kendinin onu yapmaması mı gereklidir ? gibi sikindirik sorular sorup muhabbeti bir ileri seviyeye taşıyacak vaktim yok. Kısa kesiyorum.

İsteyen istediğini yapacaksa kılavuza hacet yok, kılavuz varsa ve isteyenin istediği kılavuza ter ise işini doğrultur, iş doğrulmadı dilini doğrultur, dil doğrulmadı dilini doğrultur.

ben diyorum ki am yalamak pistir . Serçe hanım benim muhabbetim sizi bayar demedi demeyin.

Serçe

Uzaklaştırıldı
dayatma nedir ne değildir ? bir insanın bir davranışı sorgulaması için kendinin onu yapmaması mı gereklidir ? gibi sikindirik sorular sorup muhabbeti bir ileri seviyeye taşıyacak vaktim yok. Kısa kesiyorum.

İsteyen istediğini yapacaksa kılavuza hacet yok, kılavuz varsa ve isteyenin istediği kılavuza ter ise işini doğrultur, iş doğrulmadı dilini doğrultur, dil doğrulmadı dilini doğrultur.

ben diyorum ki am yalamak pistir . Serçe hanım benim muhabbetim sizi bayar demedi demeyin.
Bekar mısın ?
Hiç ilişkiye girdin mi birisi ile ?
Alkol kullanıyor musun ?

Fluffy

🐼
Elmas Üye
@Sysansi 'ye sonunda yapay zeka ile yalamalı resimler yaptirip attiracaksınız :)))) fevokurba:

Serçe

Uzaklaştırıldı
Ayrıca herkes kılavuz olmamalı yada herkes kendi kılavuzunu kendi okumalı. Yol gösterici olman için önce yolu bulman lazım.

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
Sorularıma cevap bekliyorum.

Ayrıca herkes kılavuz olmamalı yada herkes kendi kılavuzunu kendi okumalı. Yol gösterici olman için önce yolu bulman lazım.

sen hangi yoldasın kardeşim "isteyen istediğini yapsın" diyorsun :)

Ne okudun ? Hangi alimlerin eserini yedin yuttun ? Rumi mi okudun Pir Ahmedi mi ? Marifetname mi okudun Kitabu-l kalbi mi ? Rüşd ile Aristo atışmasını mı okudun ? Gazali mi bilirsin Farabi mi ?

Yanlış kişiye yanlış sorular soruyorsun. Herkes fikrini belirtme hürrüyetini kullandı diyelimde sende kurtul :)

Serçe

Uzaklaştırıldı
sen hangi yoldasın kardeşim "isteyen istediğini yapsın" diyorsun :)

Ne okudun ? Hangi alimlerin eserini yedin yuttun ? Rumi mi okudun Pir Ahmedi mi ? Marifetname mi okudun Kitabu-l kalbi mi ? Rüşd ile Aristo atışmasını mı okudun ? Gazali mi bilirsin Farabi mi ?

Yanlış kişiye yanlış sorular soruyorsun. Herkes fikrini belirtme hürrüyetini kullandı diyelimde sende kurtul :)
Sorularıma cevap verir misin?

Serçe

Uzaklaştırıldı
Ne oldu az önce linç ediyordun diğer insanların tercihlerini kendine gelince özel hayat mı.?

Serçe

Uzaklaştırıldı
Pekala ben sana cevap vereyim
Geçen "şuan sarhoşum" yazdın.
İçki haram değil mi.? Okumadın mı kitabı ? Mesela ben hiç içki içmedim ve ağzıma sürmem ama içenleri de yuhlamam sonuçta beni alakadar etmez. Linçlemek benim haddim değil dimi?
- senin olmadığı gibi

Serçe

Uzaklaştırıldı
Pekala ben sana cevap vereyim
Geçen "şuan sarhoşum" yazdın.
İçki haram değil mi.? Okumadın mı kitabı ? Mesela ben hiç içki içmedim ve ağzıma sürmem ama içenleri de yuhlamam sonuçta beni alakadar etmez. Linçlemek benim haddim değil dimi?
- senin olmadığı gibi
Ben verdim senin yerine Salih hocam....

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Aşk sarhoşu olabilir

• Haha
Tepkiler: CaT

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
Ben verdim senin yerine Salih hocam....

alkol içmekle am yalamak arasında nasıl bağlantı kurdun sen ?

ayrıca kutsal kitapları ve hükümlerini öğrenip bilmek için kurallarına uyulması şart mıdır ? Diyelim bir vaiz ilim için incil okursa sana göre hristiyan o zaman ya da bir satanist argüman geliştirmek adına kuran okudu diyelim buda sana göre mantıksız. >

Hanımefendi 6 yaşında bebelere tecavüz ediyorlar :D Hemde hepsi sizin istediğiniz gibi alkol yok, namaz hiç kaçmaz, zekat desen o biçim.

O yüzden bu altı boş ve peyderpey muhabbeti sonlandırıyorum.

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Alkolü döküp yalayınca bir şey olmaz belki :))

AsteriX

DJ
alkol içmekle am yalamak arasında nasıl bağlantı kurdun sen ?

ayrıca kutsal kitapları ve hükümlerini öğrenip bilmek için kurallarına uyulması şart mıdır ? Diyelim bir vaiz ilim için incil okursa sana göre hristiyan o zaman ya da bir satanist argüman geliştirmek adına kuran okudu diyelim buda sana göre mantıksız. >

Hanımefendi 6 yaşında bebelere tecavüz ediyorlar :D Hemde hepsi sizin istediğiniz gibi alkol yok, namaz hiç kaçmaz, zekat desen o biçim.

O yüzden bu altı boş ve peyderpey muhabbeti sonlandırıyorum.
bu senin dediklerinin konuyla ne alakası var peki? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt