markası fark eder mi yada derecesi ?Alkolü döküp yalayınca bir şey olmaz belki :))
markası fark eder mi yada derecesi ?Alkolü döküp yalayınca bir şey olmaz belki :))
Alkol HARAM haramla iç içe iken gelip burda ahkem kesemezsin aynı bokun lacivertini yerken nara atamazsın. Çünkü sende öyle yada böyle günah işleyenlerdensin ?alkol içmekle am yalamak arasında nasıl bağlantı kurdun sen ?
ayrıca kutsal kitapları ve hükümlerini öğrenip bilmek için kurallarına uyulması şart mıdır ? Diyelim bir vaiz ilim için incil okursa sana göre hristiyan o zaman ya da bir satanist argüman geliştirmek adına kuran okudu diyelim buda sana göre mantıksız. >
Hanımefendi 6 yaşında bebelere tecavüz ediyorlar Hemde hepsi sizin istediğiniz gibi alkol yok, namaz hiç kaçmaz, zekat desen o biçim.
O yüzden bu altı boş ve peyderpey muhabbeti sonlandırıyorum.
bu senin dediklerinin konuyla ne alakası var peki?
Onu ben bilmem içene sormak gerekmarkası fark eder mi yada derecesi ?
Çünkü haram işlerken helali savunamazsın neden anlamıyorsun?bunun serçe hanımın konuyu benim içtiğim alkole getirmesi ile alakası var, kaçırmışsın, en son istediğimizi yapıyorduk.
biz çikolatadan devam edelim boşver alkolüOnu ben bilmem içene sormak gerek
Demesene öyle belki sarhoşken sesi çok tatlıdır @Sysansi nin :))Hatta sen sarhoş iken vaaz ver çok çekici ve etkileyici olursun sana biat ederiz. HOCAM
Visk ile çikolatanın da iyi gittiği söyleniyor deneyince haber verbiz çikolatadan devam edelim boşver alkolü
Hoca tvye çıkıp alkollü vaaz verse söversiniz dimi ? Şuan bir fark görüyor musun kendin de ?Çünkü haram işlerken helali savunamazsın neden anlamıyorsun?
Alkol HARAM haramla iç içe iken gelip burda ahkem kesemezsin aynı bokun lacivertini yerken nara atamazsın. Çünkü sende öyle yada böyle günah işleyenlerdensin ?
alkol içmeyen birine göre alkol ve aperatifleri hk. bildikleriniz gözüme çarpmakta sayın Fluffy. eski içicilerden misin ?Visk ile çikolatanın da iyi gittiği söyleniyor deneyince haber ver
Ben özgür irade ve nefisten bahsettim ama sen DAYATTIN linçledin. Kıvırma ve inandığın şeyi ya savun yada inanmıyor isen tezat olma Okay ?Boş konuşuyorsun. Az önce istediğini yapıyordun şimdi sofi oldun mk.
evet vaazın bir parçasıydıyalama filan cümleleri gördüm afda.dsas
Ben özgür irade ve nefisten bahsettim ama sen DAYATTIN linçledin. Kıvırma ve inandığın şeyi ya savun yada inanmıyor isen tezat olma Okay ?
Sadece duyumalkol içmeyen birine göre alkol ve aperatifleri hk. bildikleriniz gözüme çarpmakta sayın Fluffy. eski içicilerden misin ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.