Oral ilişki haram'mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serçe

Uzaklaştırıldı
Ben özgür irade ve nefisten bahsettim ama sen DAYATTIN linçledin. Kıvırma ve inandığın şeyi ya savun yada inanmıyor isen tezat olma Okay ?
Ayrıca boş yapan sensin bireysel tercihlere dil uzatan da sensin. Unutma Allahın şefkati ve merhameti sonsuzdur bir iyilikle cennete düşen kullar duyduk. O Yüzden kıçını sağlama alma naralar atma herkes kendi nefsi ile ilgilensin.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sadece duyum
Senin deneyimlerini de üstüne koyarak bir çıkarım yapacağım
viski normalde az ve sek içilir.
ama tabii benim elime düştüyse bu imkansız. çünkü ben en az 1 adet sıvı ile karıştırırım.
long island denen bi kokteyl yapacak kadar alkolüm varsa sorun yok direkt bunu tavsiye edebilirim
aperatiflere gelince; viski ile çikolata gayet uygun gittiği söylenir ama deneyip anında vazgeçmem dolasıyla cok derin bilgilere sahip değilim.
nacizane düşüncelerim bu şekildedir.

Saygılarımla.

Serçe

Uzaklaştırıldı
Şunların derdi de beni öldürecek Sjsjsj

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Şunların derdi de beni öldürecek Sjsjsj
bilgi sunuyoruz burada boş yapmıyoruz hanfendi.

hatta size altın değerinde ve altına rengine yakın bilgi paylaşıyorum:

Portakallı Kek Tarifi İçin Malzemeler​

• 1,5 su bardağı toz şeker
  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı ay çiçek yağı
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
  • 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un
  • 1 kahve kaşığı tarçın
Üzeri için:

• Pudra şekeri

Portakallı Kek Tarifi Nasıl Yapılır?​

1. Portakallı kek hamurunu hazırlayalım. Portakallı kek yapmak için 1,5 su bardağı toz şekerle 3 adet yumurta çırpılır.
  2. Yarım su bardağı ay çiçek yağı, 1 su bardağı süt eklenerek çırpılır daha sonra taze sıkılmış 1 su bardağı portakal suyu katılır ve 3 su bardağı un azar azar ilave edilirken 1 paket kabartma tozu da eklenir.
  3. Son olarak da 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu kek hamuruna karıştırılır.
  4. Hamuru kek kalıbına boşaltalım. Margarinle yağlanmış kek kalıbına hamur boşaltılır. Boza kıvamında elde edilen kek hamurunun üzerine 1 kahve kaşığı tarçın serpilir.
  5. Kekimizi fırına sürelim. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 50 dakika pişirilir.
  6. Servis edelim. Portakallı kekin üzeri pudra şekeri ile süslenir. Soğuduktan sonra portakallı kekimiz servise hazır.
Afiyet olsun.

Xasthur

Yönetici
Son bir cevap olarak video'yu izlemedim ama haram oldugunu dusunuyorum.
Simdi islam inancina gore iliskiye girmek daha dogrusu ciftlesmenin bile gunah sayilabilecek kuralları var. Islam zevceni memnun et der tabi iyi davran, nazik ol, gonlunu al vb..
Oral seks ise bati kulturunden bizlere kazandirilan eski bir seks türü, zannetmiyorum ki islam da boyle seytani sehvet islerk olsun.

Bence sey gibidir islama gore. Kadin uzanicak erkek bacaklari arasina giricek avret bolgesine kendi penisini sokacak 1 2 dakika gidip gelicek sonra bosalip kalkip cunup abdesti alip uyucak. Oyle uzun suren on sevisme ya da baska bir sey olmasi dahi gunahtir.
Dusunsene namaz kilarken bile seytan yoldan cikarmaya calisiyorsa iliski esnasinda ne vesveseler verir.
Seks kulturu arap yarim adasinda oyle yaygin bir sey degildi. O donemi arastirirsaniz zoofilinin bile baskiciliktan kaynaklandigini gorurdunuz mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt