yalamaya izin çıkacak mı biz de hep beraber göreceğiz bakalımolay ne özet gecicek varmi
yalamaya izin çıkacak mı biz de hep beraber göreceğiz bakalımolay ne özet gecicek varmi
Ayrıca boş yapan sensin bireysel tercihlere dil uzatan da sensin. Unutma Allahın şefkati ve merhameti sonsuzdur bir iyilikle cennete düşen kullar duyduk. O Yüzden kıçını sağlama alma naralar atma herkes kendi nefsi ile ilgilensin.Ben özgür irade ve nefisten bahsettim ama sen DAYATTIN linçledin. Kıvırma ve inandığın şeyi ya savun yada inanmıyor isen tezat olma Okay ?
asıl alman gereken mesajları görmezden gelirsen böyle düşünmen normal tabiYok mu la başka bana haddimi bildirecek ev hanımı, vaktim geniş devamke.
Pardon tatlım konu tıkanınca verecek cevap gelmeyince böyle mi oluyor hep sende ?Yok mu la başka bana haddimi bildirecek ev hanımı, vaktim geniş devamke.
viski normalde az ve sek içilir.Sadece duyum
Senin deneyimlerini de üstüne koyarak bir çıkarım yapacağım
eee izin çıktı mı şimdi oral serbest miŞunların derdi de beni öldürecek Sjsjsj
bilgi sunuyoruz burada boş yapmıyoruz hanfendi.Şunların derdi de beni öldürecek Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.