Bu mühim konu için hesabımı bir erkek hesabına çevirebilirim. Yoook böyle fedakarlık!1 siz 2 Lasterdaht bey 3 kişi kaldı hadi bakalım
Kıza ne yazmış biliyor musun uu beybii yazmış fotonun altına yorum yapmış acaba kızın nesini beğendi kız zayıf sarışın 1 78 falan boyunda ela gözlü elmacık kemikleri belirgin dudakları dolgun gamzesi var kaşları yay gibi gözleri derin sence nesini beğenmiş olabilir ?Bu mühim konu için hesabımı bir erkek hesabına çevirebilirim. Yoook böyle fedakarlık!
Hani balık etli seviyodu?Kıza ne yazmış biliyor musun uu beybii yazmış fotonun altına yorum yapmış acaba kızın nesini beğendi kız zayıf sarışın 1 78 falan boyunda ela gözlü elmacık kemikleri belirgin dudakları dolgun gamzesi var kaşları yay gibi gözleri derin sence nesini beğenmiş olabilir ?
İşte bende onu soruyorum bu kız zayıf neyinden etkilendi diyorum?Hani balık etli seviyodu?
Belki de balık etli sevmiyodur gerçekten? Ne bilicez jskfjslİşte bende onu soruyorum bu kız zayıf neyinden etkilendi diyorum?
Her türlü kandırdı desene civcivBelki de balık etli sevmiyodur gerçekten? Ne bilicez jskfjsl
Nasıl nişanlandınız ya siz anlatsana biraz. Kaynanan kesmediHer türlü kandırdı desene civciv
Düğünde tanıştık ben gerdan kırarken o da karşımda beni süzüyormuş yaklaştı ve ben seni alırım dedi kulağıma usulca. O günden sonra hep kavga ettik derken meğer aşık olmuşuz.Nasıl nişanlandınız ya siz anlatsana biraz. Kaynanan kesmedi
Nerde kaldım ki ben 🙄1 siz 2 Lasterdaht bey 3 kişi kaldı hadi bakalım
Şey sende ekle erkekleri dedi ya Frishof bey bende seni saydım 2 kişi olarakNerde kaldım ki ben 🙄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.