Hömmmm neyse ben konuya sığınmacı gibi kaldım uzaktan izlemeye devam edeyim 😁Şey sende ekle erkekleri dedi ya Frishof bey bende seni saydım 2 kişi olarak
OlurHömmmm neyse ben konuya sığınmacı gibi kaldım uzaktan izlemeye devam edeyim 😁
merak etme bitersen yeniden başlamak için sebep olur işteYedim bitirdim kendimi ben bende kalamadım kayboldum kendime gelemiyorum
Gerçekten aşık mı olmuşsunuz peki?Düğünde tanıştık ben gerdan kırarken o da karşımda beni süzüyormuş yaklaştı ve ben seni alırım dedi kulağıma usulca. O günden sonra hep kavga ettik derken meğer aşık olmuşuz.
Evet çok aşık oldu en çok o aşıktı ben ondan az aşıktımGerçekten aşık mı olmuşsunuz peki?
Yeniden başlamak için bitmek mi gerekiyor ?merak etme bitersen yeniden başlamak için sebep olur işte
dolu bardak taşar çünkü , önce zihnini boşaltmalısın o yüzdenYeniden başlamak için bitmek mi gerekiyor ?
Bitmiş bir insan nasıl geri başlarki ? Korkar bütün yaşamı boyuncadolu bardak taşar çünkü , önce zihnini boşaltmalısın o yüzden
Şey gibi olduEvet çok aşık oldu en çok o aşıktı ben ondan az aşıktım
Korkmamalı işte agacım , zaten 1 kere gelebildiğin bir dünya için sonsuza dek korkarak yaşamak sana bir şey katmazBitmiş bir insan nasıl geri başlarki ? Korkar bütün yaşamı boyunca
Görünen o ki sen hiç bitmemişsinKorkmamalı işte agacım , zaten 1 kere gelebildiğin bir dünya için sonsuza dek korkarak yaşamak sana bir şey katmaz
insanların hikayelerini bilmeden yorum yapma bence dostum. Tam anlamı ile bitmedim , sanırım en son bitme aşamasını 12-13 yaşımda yaşadım sonra bidaha bitmedim. Yani siz kendinizi bitiremeyecek kadar dolarsanız o sizin probleminizdir.Görünen o ki sen hiç bitmemişsin
Felsefe ile ilgileniyor musun?insanların hikayelerini bilmeden yorum yapma bence dostum. Tam anlamı ile bitmedim , sanırım en son bitme aşamasını 12-13 yaşımda yaşadım sonra bidaha bitmedim. Yani siz kendinizi bitiremeyecek kadar dolarsanız o sizin probleminizdir.
kısmen , bir dönem diyelim...Felsefe ile ilgileniyor musun?
Felsefe aşkı şöyle tanımlar ; iyilik yada özveri değildir adanmışlıktır ve şartsız koşulsuz kendini bırakırsın bu sırada akıl ve mantık devre dışı kalır. Anlamdıramadığın şeylerin anlamlarını aşkla tamamlamış gibi hissedersin fakat bu sadece birgün aşk tükenene kadardır. Ben hala uyanmadım o uykuda kışı geçiriyorum ben de uyanınca senin gibi amaan boşunaymış diyeceğim.kısmen , bir dönem diyelim...
aşk diye bir şey yok yani doğa da böyle bir şey zaten yok bunuda bitmeden anlayamıyorsun işte. Yoksa senin yaşadığını biz de zamanında yaşadık üzüldük hatta ciğerlerimiz sökülene kadar üzüldük.. Ama emin ol atlatıyorsun dostum... Sevgiye aşk`tan daha fazla saygı duyarım mesela...Felsefe aşkı şöyle tanımlar ; iyilik yada özveri değildir adanmışlıktır ve şartsız koşulsuz kendini bırakırsın bu sırada akıl ve mantık devre dışı kalır. Anlamdıramadığın şeylerin anlamlarını aşkla tamamlamış gibi hissedersin fakat bu sadece birgün aşk tükenene kadardır. Ben hala uyanmadım o uykuda kışı geçiriyorum ben de uyanınca senin gibi amaan boşunaymış diyeceğim.
bu adam da üzüntünün alasını yaşamış kadim bir dostumdur mesela .d bak hergeleye ne güzel demişyahu felsefesini boş verin, altı üstü birkaç hormon
Aşk insana kötü şeyler yaptırıyor ve o çizginin ötesine geçiyorsun. Hatta bunun için ruhunu şeytana bile satabiliyor insanlar...aşk diye bir şey yok yani doğa da böyle bir şey zaten yok bunuda bitmeden anlayamıyorsun işte. Yoksa senin yaşadığını biz de zamanında yaşadık üzüldük hatta ciğerlerimiz sökülene kadar üzüldük.. Ama emin ol atlatıyorsun dostum... Sevgiye aşk`tan daha fazla saygı duyarım mesela...
Aşk insana kötü şeyler yaptırıyor ve o çizginin ötesine geçiyorsun. Hatta bunun için ruhunu şeytana bile satabiliyor insanlar...
Kaçırdığınız bişey var farkında mısınız ?bu adam da üzüntünün alasını yaşamış kadim bir dostumdur mesela .d bak hergeleye ne güzel demiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.