hayırlısı be gülüm bitti sandığın şey belki de senin başlangıcındırNe gördü ne kıymet bildi haliyle bitti
Yahu demem mi lazımBaştan desene
Benim başlangıcım olduğu kesin çünkü ben kırlangıcımhayırlısı be gülüm bitti sandığın şey belki de senin başlangıcındır
Bazen okuyunca anlıyor insan eskicimiyim ben vazgeçtim hadiYahu demem mi lazım
Olur bundan ötesi olmaz gibi zatenÜzme tatlı canını, yenisini bul gönlünü eğlendir
e heralde kızımBazen okuyunca anlıyor insan eskicimiyim ben vazgeçtim hadi
yalnız kendi espirim diye demiyorum çok güldüm alksdjklaparaşütçüydüm ben askerde lkasjdklaj
Olur bundan ötesi olmaz gibi zaten
yalnız kendi espirim diye demiyorum çok güldüm alksdjkla
View: https://youtu.be/CFKOn-qxlSQ
paralel evrende nişanlın alskdjla
Uçan meme... Erkeklerin hayali böyle bir şey olabilir miNe güzel diyorsun da bana açığım diye kızan oğlunu fitleyen kaynana adayım dün sosyal medyada kapalı halay çekmiş memeleri görsen havaya uçuyor resmen meme şov izledik ama sen kapalısın memelerinin zıplamaması gerekmiyor mu?
Öyle mi dersiniz Chen hanımUçan meme... Erkeklerin hayali böyle bir şey olabilir mi
Erkek olsaydım kelebekler değil memeler uçsun isterdimÖyle mi dersiniz Chen hanım
baş kaldırması kafi değil mi illa uçmak mı gerek ?Erkek olsaydım kelebekler değil memeler uçsun isterdim
Ex Kayınvadenizi kutluyorum bunu birinin yapması gerekiyordu başarmiş
Ben Kayınvadesinin yalancısıyımbaş kaldırması kafi değil mi illa uçmak mı gerek ?
paraşütçüydüm ben askerde lkasjdklaj
Dmden atar mısınız?Bence hemen siz de 5 yakisikli erkegi takibe almalisiniz.Oyle olmaz boyle olur hesabi.Yakisikli erkek takip konusun da sorun olursa instagram adresimi verebilirim. Sjshhsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.