ben yemek sevmiyorum dilim pasta seviyorum lkasjdlaSiz farklı mısınız acaba yoksa sizde direkt pastahane mi var
Alırmsınız bir dilim pasta buyurun yas tur tutuyorum ya ikramımızben yemek sevmiyorum dilim pasta seviyorum lkasjdla
acın acımızdır bölüşelimAlırmsınız bir dilim pasta buyurun yas tur tutuyorum ya ikramımız
Ayıplı şeyler yazmayın nolur namusuma dil uzattırmam koymayı da bilmiyorum zaten. Çay dökem mi içer misiniz ?bundan sonra bunu yaparsa tosun sana kosun diye karşılık vermen gerekir.. lkasja
bökme bardağa koy içelim mübarek alksdaAyıplı şeyler yazmayın nolur namusuma dil uzattırmam koymayı da bilmiyorum zaten. Çay dökem mi içer misiniz ?
Hep mutlu ol!Ben ağlarken siz gülün birileri mutlu olmak zorunda civciv hanım ne güzel gülüşünüz var buraya geldi kahkahanz
Bizim orda çay koyulmaz dökülür öyle derizbökme bardağa koy içelim mübarek alksda
bu kız bu cümleyi anlayıp uygulayana kadar acısını unutur yemin ediyorum alksjdaHep mutlu ol!
Ne demiş marcus aurelius?
"eger, bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı, o şeyin kendisinden değil senin ona verdiğin değerden geliyordur. onu da her an kaldırma gücün vardır."
Çekirdeğe de çiğdem mi diyorlar?Bizim orda çay koyulmaz dökülür öyle deriz
Ya xjslcjalfjslxjslkbu kız bu cümleyi anlayıp uygulayana kadar acısını unutur yemin ediyorum alksjda
Ne güzel diyorsun da bana açığım diye kızan oğlunu fitleyen kaynana adayım dün sosyal medyada kapalı halay çekmiş memeleri görsen havaya uçuyor resmen meme şov izledik ama sen kapalısın memelerinin zıplamaması gerekmiyor mu?Hep mutlu ol!
Ne demiş marcus aurelius?
"eger, bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı, o şeyin kendisinden değil senin ona verdiğin değerden geliyordur. onu da her an kaldırma gücün vardır."
Erkek yapınca iyisini yapmış kadın yapınca vey namısssız ?en iyisini yapmış.
Yuk çıtlak diyirlerÇekirdeğe de çiğdem mi diyorlar?
Göstermelik iman hepNe güzel diyorsun da bana açığım diye kızan oğlunu fitleyen kaynana adayım dün sosyal medyada kapalı halay çekmiş memeleri görsen havaya uçuyor resmen meme şov izledik ama sen kapalısın memelerinin zıplamaması gerekmiyor mu?
kaynananın instası ? gel seni bu derttten kurtarayım alkjsdlaNe güzel diyorsun da bana açığım diye kızan oğlunu fitleyen kaynana adayım dün sosyal medyada kapalı halay çekmiş memeleri görsen havaya uçuyor resmen meme şov izledik ama sen kapalısın memelerinin zıplamaması gerekmiyor mu?
zaten eski değil mi neden kafa takıyorsun?Erkek yapınca iyisini yapmış kadın yapınca vey namısssız ?
Eksiden benimdizaten eski değil mi neden kafa takıyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.