benim mükemmel 1 adam olduğumun farkında olmadığınız dışında mı?Kaçırdığınız bişey var farkında mısınız ?
nedir .dKaçırdığınız bişey var farkında mısınız ?
Siz ne cevap verdiniz tekrar beraber olalım mı teklifineSiz beni kırıyorsunuz ama ben neden böyle şarkılara maruz kalıyorum siz dinleyin hıh
Hayır devam edemeyiz dedim çünkü ben kapanmak istemiyorum uğraşamam zaten kapansamda şöyle olurumSiz ne cevap verdiniz tekrar beraber olalım mı teklifine
Gerçi bizi alakadar etmez ama merak ederiz ne kadar akıl danışsanız bile kararlarınızı verecek olup yaşayacak olan sizsiniz kimsenin özgür iradesiyle alıp veremediğimiz bişey olmasada bakma sen bize gı. Kınarken ayırırız biz seni
bana bişi olmaz dahaHayır , ama eminim mükemmelsinizdir.
Yaşanmış aşklar (sizin deyiminizle hormon sevişmesi) dediğiniz kadar basit bişey olsaydı bu kadar iz bırakmaz ve tecrübe kazandırmazdı. Ben anlıyorum ki aman ne olacak gelir geçer derken karşınıza sizin ezberlerinizi bozacak birisi çıksa sizi öptüğünde yada size inanılmaz hissettirdiğinde o an aklınızda aman hormon az sonra geçer düşüncesi olmayacak evet bitince herşey yerine oturuyor ama yaşarken bunu düşünemiyor ve kapalı oluyorsun kafa olarak.
Ve şuan karşımda sanırım aşk gazisi iki erkek var ve aşk gazisi aday adayı iki erkek
@Xasthur @Biggie
Görseldeki ben değilimSen balık etli degilmiydin?
Görseldeki ben değilim
ISAHUYKGDSAYKHJIKLAMSDASKŞOLJIKDHUASGörseldeki ben değilim
Üzülüyorum memene yatabilir miyimAnladim, böyle olurum demişsin ya, böyle olmaz diye dedim. Üzülme
aşk gazisi olmadım ama salaklıklar yaptım zamanında , 20 li yaşlar da biri tarafından aldatıldım ve o zaman gerçek bir erkek oldum lskdfjsldfHayır , ama eminim mükemmelsinizdir.
Yaşanmış aşklar (sizin deyiminizle hormon sevişmesi) dediğiniz kadar basit bişey olsaydı bu kadar iz bırakmaz ve tecrübe kazandırmazdı. Ben anlıyorum ki aman ne olacak gelir geçer derken karşınıza sizin ezberlerinizi bozacak birisi çıksa sizi öptüğünde yada size inanılmaz hissettirdiğinde o an aklınızda aman hormon az sonra geçer düşüncesi olmayacak evet bitince herşey yerine oturuyor ama yaşarken bunu düşünemiyor ve kapalı oluyorsun kafa olarak.
Ve şuan karşımda sanırım aşk gazisi iki erkek var ve aşk gazisi aday adayı iki erkek
@Xasthur @Biggie
Boynuzlarımızın cilalanması için sizi şöyle alayımaşk gazisi olmadım ama salaklıklar yaptım zamanında , 20 li yaşlar da biri tarafından aldatıldım ve o zaman gerçek bir erkek oldum lskdfjsldf
onun bana attığı zoka`dan ötürü kendisine teşekkür ederim gözümün açılmasını sağlamıştı .d
ben kırdım o boynuzları ya cilalayıp kendisini onurlandıramam lkjsdkjsdfBoynuzlarımızın cilalanması için sizi şöyle alayım
peki bunu "kırık taşla" diye okumuş olmam , ben de demek öyle de oluyor diye cehaletimi belli etmemeye çalışıyordum cnxbcbx xbxbxbBu kalbi kırk tasla yıkayıp bende yoluna bakayım bari hep ben mi üzüleceğim
Siz isteyin sırık taşla bile olur maksat gönüller bir olsunpeki bunu "kırık taşla" diye okumuş olmam , ben de demek öyle de oluyor diye cehaletimi belli etmemeye çalışıyordum cnxbcbx xbxbxb
ne kadar pragmatist bi üye teşekkürlerSiz isteyin sırık taşla bile olur maksat gönüller bir olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.