içli köfte öyle dimi zkxnzkjxhmmm bu saatte uygun bi yiyecek değil evet
içli köfte öyle dimi zkxnzkjxhmmm bu saatte uygun bi yiyecek değil evet
hamur yok en azındaniçli köfte öyle dimi zkxnzkjx
oda doru.... düşünemedim...hamur yok en azından
ben bu saatlerde acıkınca yoğurt veya kuru incir gibi kilo aldırma ihtimali az olan şeyleri tercih ediyorum, tavsiye ederim :)oda doru.... düşünemedim...
nayn kilo vermem lazım gece açlığı mühiiim 🤗🤗 biraz ağlarım geçer 🤣🤣ben bu saatlerde acıkınca yoğurt veya kuru incir gibi kilo aldırma ihtimali az olan şeyleri tercih ediyorum, tavsiye ederim :)
ağlayınca açlık geçiyor mu ki :Onayn kilo vermem lazım gece açlığı mühiiim 🤗🤗 biraz ağlarım geçer 🤣🤣
yöö acı çekiyom diyeağlayınca açlık geçiyor mu ki :O
hayaller/hayatlarBaşlığı ne zaman okusam sanki havada karada erkeklerin sağını solunu çekiştiren kadınlar geliyor aklıma Sjsjsj
en azından sağlığın yerindeyse koy gitsin yaaa değer mi..yöö acı çekiyom diye
kiloma dikkat etmem lazım 😅 sağlık için zaten ehuhe.en azından sağlığın yerindeyse koy gitsin yaaa değer mi..
geçmişte başardıysan tekrar yapabilirsin :)kiloma dikkat etmem lazım 😅 sağlık için zaten ehuhe.
bana şu gülücüğü atmayın nolur bok ye der gibi geliyor ahahhahageçmişte başardıysan tekrar yapabilirsin :)
pcde emoji seçme olayı uğraştırdığından klavyeden öyle yapıyodum ben :Obana şu gülücüğü atmayın nolur bok ye der gibi geliyor ahahhaha
üzünçlüüpcde emoji seçme olayı uğraştırdığından klavyeden öyle yapıyodum ben :O
Yooo gayet de seviyorsunuz, çok gözlemledim bunu. Sıradışı, serseri ruhlu, asi, maço vs daha eril geliyor kadınlara 😁Asi erkek hic sevmeyiz.
Yanlis bu liste
Evet yasimiz 18 19 felansa belkiYooo gayet de seviyorsunuz, çok gözlemledim bunu. Sıradışı, serseri ruhlu, asi, maço vs daha eril geliyor kadınlara 😁
Evet yasimiz 18 19 felansa belki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.