Yooo evet o yaşlarda daha çok oluyor ama kötü bir ilişki tecrübesi olmamışsa sonradan da oluyor, o dil illa yanacak 😂Evet yasimiz 18 19 felansa belki
Yooo evet o yaşlarda daha çok oluyor ama kötü bir ilişki tecrübesi olmamışsa sonradan da oluyor, o dil illa yanacak 😂Evet yasimiz 18 19 felansa belki
Unuttum..cok geride kaldilar.dddKötümüydü o yaşlar ?
Unuttum..cok geride kaldilar.ddd
Aynen ilişkiden beklentiye bağlı, heyecan ve macera mı yoksa huzur muKadinlar asi erkek sever bir klisedir efenim.
Bazilari ok ama iliskinin düzeyde gitmesini dileyen hanimlar,uysal erkek sever.
Asiler mi simartiyor yani?ya serseri hatırlatırsa ? Yeniden heyecanlandırırsa ? Arkadaş doğru söylüyor bence de ve kadını şımartmanın yaşı yok
Kadinlar asi erkek sever bir klisedir efenim.
Bazilari ok ama iliskinin düzeyde gitmesini dileyen hanimlar,uysal erkek sever.
Asiler şımartmaktan ziyade ağzına eder ama bu bile kadının hoşuna gider öyle durumlarda 😁Asiler mi simartiyor yani?
Hani anlamak icin soruyorum.
Yooo oradan asi tiplere mi benziyoruz? 🤔Sizi anliyorum arkadaslar.
Kadinin mazosist fitratina uyalim diyorsunuz.
Ama bir gün gelir bir sadisti,o zaman görürüm ben sizi.
Bu soru bile,simci bi cakicen minvalinde gibi hisettirdi.Yooo oradan asi tiplere mi benziyoruz? 🤔
Sizi anliyorum arkadaslar.
Kadinin mazosist fitratina uyalim diyorsunuz.
Ama bir gün gelir bir sadisti,o zaman görürüm ben sizi.
Yorumunu okuduktan sonra yaktım hemen birtane dayanamadım asdfHoly pek bi efkarlanmis.ndndkdkdl
Hahaha ilk defa asi bir erkek olarak algılandığımı görüyorum bu yaştan sonra 🤣 🤣Bu soru bile,simci bi cakicen minvalinde gibi hisettirdi.
Bu nasil bir fantezi?he eli kırbaçlı evi kedili ablalar çoğu 35 yaşında kadar feminist, daha sonra sadist mistress oluyolar adjkl
Avatarimdan Xasthur sorumluduravatarın da amazon pis kokular aldım senden @Süreyya adjka
kimse kimseyi koparmasın hava da karada kapılan
iki tür erkek vardır
1-
bunu olan
2-
bunu olan
diğer seçimler tabi biraz zaruri olabilir vjsjfj xhahdhs bsbsbsb
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.