türbede buluşalım cbxhxj xhsbshshs zbzbsbsbzs kahretsin yaa cnxnxnx xnxndnYiğidim bul beni djsbshkshsusjd
türbede buluşalım cbxhxj xhsbshshs zbzbsbsbzs kahretsin yaa cnxnxnx xnxndnYiğidim bul beni djsbshkshsusjd
türbede buluşalım cbxhxj xhsbshshs zbzbsbsbzs kahretsin yaa cnxnxnx xnxndn
hzbxxbbx olmm durduramiyorum chndjd halaa güyorum yaa ngndndjd xbdbdbLaaaaaan djdjshjshsjshsh dusjshkshsjshs offf yarıldım hdjshsjshsjs
hzbxxbbx olmm durduramiyorum chndjd halaa güyorum yaa ngndndjd xbdbdb
ee hangi baba ya gidiyoruz şaka mı yapıyorum sanıyorsun cbbxbxbc zbsb bak benim bildiğim çok iyi bi baba var vjxjcj xhxbdbx xbxbxbxJdkdjdkdhkdhd allahim türbelere hic bir zaman ayni gözle bakamicam artik
Keten tohumunu gündüz yiyemedim. akşam en son yedim.nayn kilo vermem lazım gece açlığı mühiiim 🤗🤗 biraz ağlarım geçer 🤣🤣
ee hangi baba ya gidiyoruz şaka mı yapıyorum sanıyorsun cbbxbxbc zbsb bak benim bildiğim çok iyi bi baba var vjxjcj xhxbdbx xbxbxbx
Kesin şaşırtmacı soru bu ishdkdhkdjd benim bildiğim yok, sen hangisine dersen dhsjhsjshssj
Bi dk. O türbedeki kadin benmi oldum simdi hdjwgsjgsjszsjsjw
cesaretimi bağışlayın hanimefedi ecnebi misiniz cjxjci cusufifif xudbdbdi
adam türbenin içinde soruyor bu daha ne ki chsjricb xhsbfbdbdecnebi mi, türbeye gidelim diyorum ne kadar ecnebi olabilirim dhsjhskshsjsjs ama belki biraz 🤣🤣🤣
adam türbenin içinde soruyor bu daha ne ki chsjricb xhsbfbdbd
en azından beraber yanacagiz....
Beni ateşe çağırıyorsun resmen jskhskssk
en azından beraber yanacagiz....
rövanşta durum 2-0 xbxndnnx
nereye pompalayacağı belli olmaz kalbin cjxnbxnd ebdbbdbd
vuuuhuuu karşılık da veriyor en sevdiğimm xhdhxhhd çok git gelli bi maç olacak cjdjxjjxd xuxbdbbdd
nerden baksan klas hareket , maçın sonucu ne olursa olsun kupanı elimle vereceğim xhdbdb ( bunu ofsayt sayıyorum ) xhxbxbxb xhdjrjdjdBi Fenerli olarak cok mutlu edebilirmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapicam jdjdjdjdjd yeterki maç senle olsun
Mac: 1 - 2
nerden baksan klas hareket , maçın sonucu ne olursa olsun kupanı elimle vereceğim xhdbdb ( bunu ofsayt sayıyorum ) xhxbxbxb xhdjrjdjd
penanltılara kalırsaBu maç penaltilara kalir, benden söylemesi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.