Bugün senin kuşla holynin kedisi kabusum olacak
Ben de eve her gelişimde Abuzer gene nerden çıkacak diye bakıyorum, ben ararken bulana kadar sessiz sessiz izliyor kerata 🤣
Yatağa yatıp iyi geceler dilemiş gibi
14 yıl falandır ailemizin parçası :)Senin kuṣunmu @nunu?
14 yıl falandır ailemizin parçası :)
da ben evlenince taşındım :) kuş annemlerde
O açıktı hep ben gecede kapamazdım perde arasında uyurdu bazen uyurken düşerdi çatapata sesle hoplardım ljkdnfgYatağa yatıp iyi geceler dilemiş gibi
Çok tatlılar ya valla keşke ömürleri daha uzun olsa :)Ben de eve her gelişimde Abuzer gene nerden çıkacak diye bakıyorum, ben ararken bulana kadar sessiz sessiz izliyor kerata 🤣
aynen ya benim ev arkadaşım, evimin sesi :) umarım ömürleri sağlıklı uzun olurÇok tatlılar ya valla keşke ömürleri daha uzun olsa :)
oha ulan katil kargalarBen istanbulda güvercin kurtardım bir kaç kez kargalardan koskoca güvercini kovalıyorlar muhabbet kuşu napsın 1 dk dayanamaz.
seni mi kapayım ne yaa diyosun manyahYiaaa 😁
Bak şu yaramazsa hava almaya çıkmış demek 💕Geçen kardeşim işe giderken bizim cücü (sevda papağanı ) omzuna çıkmış meğer, yürümüş baya bizim sokaktan tam çıkacekken cücü ötmüş dkfmglşdkfg
gerisin geriye eve lkdfg
ne bileyim bende olanları saymışın hahahahaseni mi kapayım ne yaa diyosun manyah
yemek önemli çok hemdene bileyim bende olanları saymışın hahahaha
ben ki bekar evinde ramazan boyunca arkadaşlara her gün farklı yemekler yapmış adamımyemek önemli çok hemde
o kadar açım ki ağlayacam sus duygusal boşluktayım...........ben ki bekar evinde ramazan boyunca arkadaşlara her gün farklı yemekler yapmış adamım
demaaaaa seninle içli köftelerimi paylaşayım ama sonra kilolar gitmiyor diye kızma bak @nunu da görmesino kadar açım ki ağlayacam sus duygusal boşluktayım...........
acı soslu makarna istiyor yav canım.demaaaaa seninle içli köftelerimi paylaşayım ama sonra kilolar gitmiyor diye kızma bak @nunu da görmesin
hmmm bu saatte uygun bi yiyecek değil evetacı soslu makarna istiyor yav canım.
gidip su içim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.