Girmeyin, delerim...Lütfen ama....
Divan konusunu @ivan divandelen e birakıyoruz adamin uzmanlık alanına girmeyelim kfkdk
Girmeyin, delerim...Lütfen ama....
Divan konusunu @ivan divandelen e birakıyoruz adamin uzmanlık alanına girmeyelim kfkdk
yok ya hiç üstüme atlayan kadın görmedim daha@Canis Major de kapış kapış gidiyor aslında Sjsjsj
Kötü bir yalancısın Sjsjssjyok ya hiç üstüme atlayan kadın görmedim daha
yaşlandık serçe hnm ondandırKötü bir yalancısın Sjsjssj
Sahi sen hiç böyle mütevazi olmazdın 😏
Chat ortamında evet ama reelde kapışmıyorlar şükür 🤪Var mı forumdan kapış kapış kapışılan beyler
Chat ortamında evet ama reelde kapışmıyorlar şükür 🤪
Reelde daha kendi halimdeyim okuldan eve evden okula 😅Chatle reel farkı neden var
Vakit olmadığı için mi?Reelde daha kendi halimdeyim okuldan eve evden okula 😅
ulan korku filmi gibisin (( anayım ben anaMuhabbet kuşunu kargalar kapar. 🐦 🐦 🐦 🐦
Kız parka gidilir mi muhabbet kusu ile :Oulan korku filmi gibisin (( anayım ben ana
kuşlar hava almasın mı ((((((Kız parka gidilir mi muhabbet kusu ile :O
Yok hocam öyle şeylerde gözüm yok ya. Kafa dinlemek güzel. Ama sanalda ulaşmak kolay olduğu için kolayca ulaşıyorlar 😅Vakit olmadığı için mi?
Konuş konuş abuzerim için böyle şeyler hayal etmesinulan korku filmi gibisin (( anayım ben ana
Yiaaa 😁ayrıca yemek yapan ve hayvan sevgisi ince çizgimm
Ben istanbulda güvercin kurtardım bir kaç kez kargalardan koskoca güvercini kovalıyorlar muhabbet kuşu napsın 1 dk dayanamaz.kuşlar hava almasın mı ((((((
Napim evcil hayvanla gezen erkekleri havada kapıyormuşsunuz 🤣 ayağından iple parmağıma bağlarım kaçmasın diye 🤪Ben istanbulda güvercin kurtardım bir kaç kez kargalardan koskoca güvercini kovalıyorlar muhabbet kuşu napsın 1 dk dayanamaz.
Valla benim haberim yok ben oyun oyunyordum lkdfmgNapim evcil hayvanla gezen erkekleri havada kapıyormuşsunuz 🤣 ayağından iple parmağıma bağlarım kaçmasın diye 🤪
Yaaa ben bi tane çizgi film seyretmiştim çocuk solucanına ip bağlamış gezdiriyorduNapim evcil hayvanla gezen erkekleri havada kapıyormuşsunuz 🤣 ayağından iple parmağıma bağlarım kaçmasın diye 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.