Benim sekmelerim başina buyruk @AsteriX Huawei mobilden hep... 🚬Hocam radyo yeni sekmede açılsın ama sen bulunduğun sekmede gezinmeye devam et
Benim sekmelerim başina buyruk @AsteriX Huawei mobilden hep... 🚬Hocam radyo yeni sekmede açılsın ama sen bulunduğun sekmede gezinmeye devam et
Benim sekmelerim başina buyruk @AsteriX Huawei mobilden hep... 🚬
Zr dlrmkonumuz bu mu şimdi çen
Bence konuyu çok deşmeyin. Canlı yayın isterler...konumuz bu mu şimdi çen
anlayana kadar göbeğim çatladı, keşke biraz da eriseZr dlrm
haklısınız hocam ister bunlarBence konuyu çok deşmeyin. Canlı yayın isterler...
Oldu olacak birde canlı sohbet paneli koyun diycem foruma ama forum forum olmaktan çıkar o zaman...
Tamam sakin sakin.. Nefes alıyoruz veriyoruz alıyoruz veriyoruz..sakın sakınnn
valla molotoflarım o zman
Divan ivan bey,yayın alın yoksa bütün başlıklar @pumpkin & @ivan divandelen başlığına dönecek:)))
Aaa beyefendi yayıncı mı? @Chen yakala yakala.)))Bence konuyu çok deşmeyin. Canlı yayın isterler...
Divan ivan bey,yayın alın yoksa bütün başlıklar @pumpkin & @ivan divandelen başlığına dönecek:)))
Hatta direk nikah kıyın.)))Çalışıyorum ya holye söyledim akşama bir test amaçlı deneme yaparım
Peki Pumpkin yayına konuk olacak mı?
Direk.... Nikah..... Ah ah... Neyse rumuzumuza yakışır bir şekilde... Emrah serbest sonunda t yokkkkHatta direk nikah kıyın.)))
Gelir bence de çok güzel bir yayın olur katılırsan :)8 fav ?
Bu 8 fav 8 çocuğa dönüşmez inş8 fav ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.