alıcam istek evet 22deIyi yayınlar @AsteriX istek aliyormusun?
Vaaar sol üstte zil butonunun yanında, @ivan divandelen in yayın alası gelince dinliyoruz ama sen yedekte jilet bulundur.eeeee artık redio yok mu ?
Sen yayın al biz dinleriz :dBen dinlemem de konu ilgimi çekti sadece
Ne zaman alacaksın ben 3 5 disko topu ayarlayımcuppa cuppa
üşyüs beşyüssss
Derdimden, kendime tek ayak üstünde durma cezası vererek ağlayacağım 😭ben çok bencilim kendimden başkasına yayın yapmıyorum
eski ortamı göremedim alışamadım reis.@Onurcan annen mi kızıyor foruma 40 yılda bir geliyorsun
Olur tabii ki @Nobody beyden şifre alabilirsinizArada amatörce bizde çalalım uygun olursa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.