Hayır çiçeğim yayıncı değilAaa beyefendi yayıncı mı? @Chen yakala yakala.)))
Ama onun yayınları nasıl olurdu bilemiyorum yazarken böyle güldüren konuşurken kgkfm
Hayır çiçeğim yayıncı değilAaa beyefendi yayıncı mı? @Chen yakala yakala.)))
Denemeli :)Hayır çiçeğim yayıncı değil
Ama onun yayınları nasıl olurdu bilemiyorum yazarken böyle güldüren konuşurken kgkfm
Bu 8 fav 8 çocuğa dönüşmez inş
Yinede bi deneyin bence. Denemeden belli olmaz..biyolojik saatim elvermez bence
iptal'e basacaksın sonra bu sitede çalışma seçenegi gibi bir seçenek çıkacak onu işaretlemen lazım@HolySpectre kanka ben basıyorum radyoya benim İDM downloader devralıyor sekmeyi. Neden böyle yapıyor anlamadım.
Sen gündüz müsait oluyorsun bazen @CipraLex uzun saatler alman gerekmezDenemeli :)
kim bakcak 8 çocuğaa pardonnnYinede bi deneyin bence. Denemeden belli olmaz..
Ben artık müsait olamıyorum ve hiç yayın alacak kafada değilim maalesefSen gündüz müsait oluyorsun bazen @CipraLex uzun saatler alman gerekmez
Ben yayın sevmiyorum. Klavye benim işim. Sesliye gelince tıkanırım ki ben..@CipraLex yayına çıkacaksan önceden bildir. Toplumdan kahkahalarım ile dışlanmak istemiyorum.
Bence eğlenceli yazıda sesli de sorun olmaz.Ben yayın sevmiyorum. Klavye benim işim. Sesliye gelince tıkanırım ki ben..
Parmakkkk bastım. Yani katılıyorum demek istedim.Bence eğlenceli yazıda sesli de sorun olmaz.
olabilur de olmayabilur de@SleepleSsS kardeş sende bi yayın alsan da dinlesek bence hiç fena olmaz. Cancağızım Sjsjsjs
Yaparsan çok iyi olur hocam kulaklarımız bayram etsin Sjsjsjolabilur de olmayabilur de
vaktim olursa yaparız
kimler burada? dinleyen olursa yayın alacağım da
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.