Burda yayın alacaksan 1 gün önceden bize haber ver de radyoya bakalım o saatteZamanında bir sohbet sitesinde dj'lik ve özel bir radyoda program sunuculuğu (mizahsal yorumlarla) yapmıştım. Ne günlerdi be...
Burda yayın alacaksan 1 gün önceden bize haber ver de radyoya bakalım o saatte
Bizi de sarmıyor da iyi ki Forumlar var. Chatlerin içi boşalmış iyice..... Hızına da yetişilmiyor yordu bizi yeğenArtık sarmıyor, boş vakitlerimde forumlarda geziyorum.
Bizi de sarmıyor da iyi ki Forumlar var. Chatlerin içi boşalmış iyice..... Hızına da yetişilmiyor yordu bizi yeğen
Forumlarda da tat kalmadı ama aile Whatsapp grupları hepten beter hiç değilse 5 10 kişiyi görüp espri yapıp bişiler paylaşıyoruz burdaHayatta her şeyin içi boş, çünkü her şey geçici. Bakma forumlarda da tat kalmadı, onların da fişi çekildi.
Forumlarda da tat kalmadı ama aile Whatsapp grupları hepten beter hiç değilse 5 10 kişiyi görüp espri yapıp bişiler paylaşıyoruz burda
Biz de yaşlanınca tiktoka geçip ucube dansı yaparızDiscord alemi bile tükenmek üzere, gerisini düşünün.
Biz de yaşlanınca tiktoka geçip ucube dansı yaparız
Daha neler çıkar o zamanaSen yaşlanınca tiktok kalırsa yaparsınız.
View: https://www.twitch.tv/can_beatbox
arkadaşım akşamları istek müzik yayınları yapıyor
her akşam burdayım aklıma geldi paylaşayım dedim
iyiydide bende yani oyuna döndü haftada 1 gün oyun yayını yapıyor ona denk geldiSes çok az mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.