Yok öyle bişi. Klavyemin kemiği pek yok zaten birde seslide aman aman kalsın.. İşim olmaz. Klavyede en azından arada yazıp silebiliyorum..Onu unuttuk evet bak
yayin yapiyordu galiba @CipraLex
Yok öyle bişi. Klavyemin kemiği pek yok zaten birde seslide aman aman kalsın.. İşim olmaz. Klavyede en azından arada yazıp silebiliyorum..Onu unuttuk evet bak
yayin yapiyordu galiba @CipraLex
Korkma la biziz, halkYok öyle bişi. Klavyemin kemiği pek yok zaten birde seslide aman aman kalsın.. İşim olmaz. Klavyede en azından arada yazıp silebiliyorum..
Yaa selamı sabahı kesersiniz neme lazım. Böyle iyi efendi uslu başlı taklidi yapabiliyorum en azından..Korkma la biziz, halk
işaretlediğin iyi olmuş, göremezidikRadyo butonu tekrar aktif hale getirildi.
Yaa selamı sabahı kesersiniz neme lazım. Böyle iyi efendi uslu başlı taklidi yapabiliyorum en azından..
Vallaha mı.. Hadi bakalım Allah bir yastıkta kocatsın. Damat adayımız kim tanıdık mı?hocammmmmmmmmmmm
neredesiniz siz yaa evleniyom ben
Damat adayımız bugun yayın alıp canlı yayında evlilik telifi yapacakmıs değil mi @ivan divandelenVallaha mı.. Hadi bakalım Allah bir yastıkta kocatsın. Damat adayımız kim tanıdık mı?
Vallaha mı.. Hadi bakalım Allah bir yastıkta kocatsın. Damat adayımız kim tanıdık mı?
Damat adayımız bugun yayın alıp canlı yayında evlilik telifi yapacakmıs değil mi @ivan divandelen
Divandelen mi. Töbeler olsun...Etmen eylemen len..Damat adayımız bugun yayın alıp canlı yayında evlilik telifi yapacakmıs değil mi @ivan divandelen
hocam neden öle dediniz fytsi dışında akarı yok kokarı yok gül gibi oğlannDivandelen mi. Töbeler olsun...Etmen eylemen len..
Allahım sen aklıma sahip çık yarabbim..
hocam dedik dedik neden inanmadınnn ((((((((((Anaaa len forumda harbiden @ivan divandelen diye biri varmış ya..
Yaaaaaaaaaa sessiz gülmek çok zor jfjxjx bulunduğum yerde gülemiyorum daOlm aklımda şuan resmen divana kerkinen bir görüntü var..
Ne biliyim. Nick i görünce arada da boşluk vardı. Yokuş yukarı makaraya alıyosunuz sandıydım. @ivan divandelen kardeş kusura bakma beaa..hocam dedik dedik neden inanmadınnn ((((((((((
Anaaa len forumda harbiden @ivan divandelen diye biri varmış ya..
Boşluk demeee demeee delici bir kardeşimiz zatenNe biliyim. Nick i görünce arada da boşluk vardı. Yokuş yukarı makaraya alıyosunuz sandıydım. @ivan divandelen kardeş kusura bakma beaa..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.