Mesele şu ki hangi gece?
Önceden söylersen kulağimizi hazırlayıp geliriz
@ivan divandelen yayın mi yapıyor? Duvarlar arasında hem de. Nara ata ata.@SleepleSsS ile @ivan divandelen almak istiyorum diyordu şimdi beklıyoruz belirli akşamlar ayarlayıp alabilirler
@Chen yayin alsin o muhtesem Türkçe si ve sesiyle bize hikaye anlatsin. Benim gibi dusunenler begensin@ivan divandelen yayın mi yapıyor? Duvarlar arasında hem de. Nara ata ata.
@Chen en son ne zaman konusunda @velevki sordu chen i ne zaman dinledin diye. Huzurlu sesini bende duymak isterim. Senden de gelir mi bir gece ansızın?
Ben artık yaşlandım lotus sıramı size birakıyor, sahneden çekilmem gereken zamanı biliyorum 🚬@ivan divandelen yayın mi yapıyor? Duvarlar arasında hem de. Nara ata ata.
@Chen en son ne zaman konusunda @velevki sordu chen i ne zaman dinledin diye. Huzurlu sesini bende duymak isterim. Senden de gelir mi bir gece ansızın?
Sonra ovunursun ya dur bi heleeBen artık yaşlandım lotus sıramı size birakıyor, sahneden çekilmem gereken zamanı biliyorum 🚬
Son demlerimi sizlerin başarısı ile övünerek geçirmek istiyorum
Velevki buna aşırı üzülürBen artık yaşlandım lotus sıramı size birakıyor, sahneden çekilmem gereken zamanı biliyorum 🚬
Son demlerimi sizlerin başarısı ile övünerek geçirmek istiyorum
Kalp bile bıraktım ben.@Chen yayin alsin o muhtesem Türkçe si ve sesiyle bize hikaye anlatsin. Benim gibi dusunenler begensin
Sen yaşlıysan ben neyim?Yaşlilik da hayatın gerçeği 🚬
Kulak bünyesine zarar vereni kusar ama. İşte kulakta zararlı olduğunu bildiğinden. Niyse duyacağız.Bizim yayınlarımız kulak kusturur... Bu işte değeri sadece bilenlerin keyfine varabildigi bir markayiz marka.... Kaliteeeeee marka
O zamaaaan önce seni dinleriz beni yeterince ikna edebilirsen yayında :d bir şeyler düşünürümSen yaşlıysan ben neyim?
Ivan divan bey, akşama bir ziyafet gelir mi?Bizim yayınlarımız kulak kusturur... Bu işte değeri sadece bilenlerin keyfine varabildigi bir markayiz marka.... Kaliteeeeee marka
İşten 10 da çıkacağım, enerjim olursa neden olmasın... Bir de ayarlara bakmak lazımIvan divan bey, akşama bir ziyafet gelir mi?
Şu sıralar ruhsal çöküntü yaşıyorum..yayın alacak duruma gelirsem sözüm olsun :) :*O zamaaaan önce seni dinleriz beni yeterince ikna edebilirsen yayında :d bir şeyler düşünürüm
Dengem yok diyorsun.Ne geceler gördü bu forumsal ben djyken... Bir gün koptu ertesi gün dertlendi sonra küfretti hdjdjfjf
Ne zaman oldu ki 😜Dengem yok diyorsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.