Yayın yapmadın ki
Yayın yapmadın ki
Yap dediniz de yapmadık mıYayın yapmadın ki
@HolySpectre beyler radyoyu nereye saklamış bilemiyorumYap dediniz de yapmadık mı
Açıldı bende rap çalıyor diye kapattım.@HolySpectre beyler radyoyu nereye saklamış bilemiyorum
@HolySpectre Şurada yukarıya bir yerlere radyo tuşu koymuştu onu bulamiyorumAçıldı bende rap çalıyor diye kapattım.
Yaa en çok onlar istedi ben değil nfjxn ben halka ses oldum :d
@HolySpectre Şurada yukarıya bir yerlere radyo tuşu koymuştu onu bulamiyorum
@HolySpectre beyler radyoyu nereye saklamış bilemiyorum
Şuan işteyim sunucuyu hazırladım. Akşama kurulumları yapacağım inşallah 🤗velevki buna çok sevindi :) radyo butonunu bulabilirse daha çok sevinecek ?:$
En en en çok ben istemiştim :)))Sende biraz istemişsin gibi sanki ama 🤔
Vurmayın yüzüme kar taneleriSende biraz istemişsin gibi sanki ama 🤔
Sesim olan @Chen'e teşekkür ederim, yanaklarından öperim (sesli) ahahEn en en çok ben istemiştim :)))
Ya @Chen sen harika bir insansin hdhdHalkla hükümet arasında kalmak öyle bişi gjxkxn
Velevki bunu onayladı :))Ya @Chen sen harika bir insansin hdhd
Ben alacağımi söylemedim ama özlem duyanlara hevesleri kursaklarında kalmasın diye belki bir selam veririm dercesine iş attım. Ayarlarda bir değişiklik yoksa bir gece ansızın açabilirim 🐍@SleepleSsS ile @ivan divandelen almak istiyorum diyordu şimdi beklıyoruz belirli akşamlar ayarlayıp alabilirler
Mesele şu ki hangi gece?Ben alacağımi söylemedim ama özlem duyanlara hevesleri kursaklarında kalmasın diye belki bir selam veririm dercesine iş attım. Ayarlarda bir değişiklik yoksa bir gece ansızın açabilirim 🐍
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.