O da bu hafta erken kayboluyor yoruluyor galiba kuzum@Fluffy ye soralim lelele dilli diordu : )
O da bu hafta erken kayboluyor yoruluyor galiba kuzum@Fluffy ye soralim lelele dilli diordu : )
O da bu hafta erken kayboluyor yoruluyor galiba kuzum
Fluffyden iyi bilemeyiz njddjBence en güzel öpüs lelele öpüsü : ) slkdjf
Lafi kuyrugundan anlamak ...:)Fransız erkeği ile öpüşün diyor
Canım öyle anlamak istedi jfjxjx romantik oluyorlarmışLafi kuyrugundan anlamak ...:)
Fransizlar romantik olurlar olmasina da bur turk erkeeee kadar sert olamiyolar.Canım öyle anlamak istedi jfjxjx romantik oluyorlarmış
Fransizlar romantik olurlar olmasina da bur turk erkeeee kadar sert olamiyolar.
Kadin olsam fransizla opusursen hep gulesim gelirdi kertenkele gibi diliyle kur yapip dururken...insan dusunur kertilenkele miyim diyedaha cok dillerinin ne ise yaradigi erkekler aslinda : )
Kadin olsam fransizla opusursen hep gulesim gelirdi kertenkele gibi diliyle kur yapip dururken...insan dusunur kertilenkele miyim diye
Yani ha hasan kel ha kel hasan :)kurnaz ca bi cevap : ) ama daha güzeli söyle olurdu.
Kesinikle iyi bir ask adami , ama S*ks adami degil: )
Yani ha hasan kel ha kel hasan :)
Ben anladim ki ..eheh eheh..artik kim hangisini ne kadar önemsiorsa,
Bana göre olmadigi kesin, ama buun sebebini burada aciklayamam : )
Ben anladim ki ..eheh eheh..
Bu konuyu ozel olarak ice vurumsal dişa gudumsel acidan ele almak gerek...: ) emin olamadim. gerci
Deminden 1000. Mesajimi atmisim mesaj geldi. Bu da 1001. 1000. Mesaj cherry e gitmis dile benden ne dilersen.
O zaman arkadasliga ve sagligaaaaa .....Arkadasligimizin devamligi senin sagligin , baska ne isteyebilirim ki : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.