Daha asker simbo bitmedi 3 hikaye sonra 1001 olabilir.
Daha asker simbo bitmedi 3 hikaye sonra 1001 olabilir.
Kaç iğde ağacı daha dikeceksin tatildeyken yaz yaDaha asker simbo bitmedi 3 hikaye sonra 1001 olabilir.
Senlik bir hikaye diyince mecazlarla dolu karanlik ve kanli ve acinin hafifligi ile ipgili hikayeler geldi aklima
Senlik bir hikaye diyince mecazlarla dolu karanlik ve kanli ve acinin hafifligi ile ipgili hikayeler geldi aklima
Senin icin ozel bir calisma yapacagim.kendimin bile icinde kaybolacagi cinsten..ben beklerim : ) ama arada hatirlatirimda.
TaamKaç iğde ağacı daha dikeceksin tatildeyken yaz ya
Chen ilham gonderin bana ....yagsin boyle ..
Bunun nekadar zor olacagini simdiden hissediyorum.yes, öyle seyler benlik iste.
Senin icin ozel bir calisma yapacagim.kendimin bile icinde kaybolacagi cinsten..
Wuuuuu ..... Tutmayin beni .....acilin cekilin kacilin ...şimaracammmm....A
D
A
M
S
I
N
Hani sevgilin yoktu çok mağdurdun nfjdBen hiç bilmiyodum dam dum dalıyodum iyi oldu öğrendiğim
1001 tane yaşanmış komik hikayen vardır bence hepsini askerliğe sığdıramamişsindirChen ilham gonderin bana ....yagsin boyle ..
Hani sevgilin yoktu çok mağdurdun nfjd
1001 tane yaşanmış komik hikayen vardır bence hepsini askerliğe sığdıramamişsindir
[/QUOTE.
Hikayeler bitmez ..... Beynimdeki mikrop amip gibi bolunerek cogaliyor....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.