Gercekten cok az zamanim oluyor.birde tembelim ben cok tembelim.Hay maşallah @simbat ayran yapmalı çamaşir makinası okuyunca dedim daha çok yazsa keşke
Gercekten cok az zamanim oluyor.birde tembelim ben cok tembelim.Hay maşallah @simbat ayran yapmalı çamaşir makinası okuyunca dedim daha çok yazsa keşke
Gercekten cok az zamanim oluyor.birde tembelim ben cok tembelim.
ouu evet söylemiştin yazabildiğin ve ilham geldiği zamanlar yaz :d zorlanmadanGercekten cok az zamanim oluyor.birde tembelim ben cok tembelim.
Evet bazen ben hic bibsey yapmiyom kendi kendine pas pase geliyo... Demekkki tutkudan....en cok tutkulu zamanlarinda yazmalisin : )
Sevgilim yok zaten ama mağdurum hiç demedim :dHani sevgilin yoktu çok mağdurdun nfjd
Yemezler sinemaya gittinSevgilim yok zaten ama mağdurum hiç demedim :d
Eski sevgililerimden bahsetmiştim ben :)
Sen de pusuda bekliyon bana laf sokup kayboluyon. Yazdım seni koçeroo. Hesaplaşacaz uro:mutlu sonlu masaj salonlarindan bahsediordur : ) zaar
Tek gittim tek.Yemezler sinemaya gittin
Sen de pusuda bekliyon bana laf sokup kayboluyon. Yazdım seni koçeroo. Hesaplaşacaz uro:
Sanat eleştirmeni de yanına birini alıp götürüyor sen nasıl tek gittin bit yeniği hissediyorum üstelik senin gibi balık erkeği duygusallığın zirvesinde kime sarılacakTek gittim tek.
Tek tek
Ağardı bak saçlarım tek tekkkk.
Forum kızları yine havalanmış. Ben yarın bunları gömecek 2-3 konu açayım.
@Fluffy ye soralim lelele dilli diordu : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.