Ona da mı zam geldi ☹️
Öyle olması erkeklerin işine gelir no problem 🤣Evet bir öpücük atana devamı mecbur kılınıyor
lan mı desin 😵Kırılınca omuzumdan öpmesin gel lan buraya deyip kendine çeksin
AçarsanızHer yol dörtyol ne demek bildiniz mi
Açarsanız
Teselli öyle verilir zatenpompei , cinsel münasebet. Misal ağladı teselli verecez, oy kuzum yapma etme felan derken sonu yatakta bitiyor. Erkeklerin geneli böyle, arada ponçik kalpli kardeşlerimiz çıkabilir neyse
Teselli öyle verilir zaten
Siz normalde nasıl veriyordunuz
Afiyet olsun tutmak isterseniz bütün forum kızları elimizi uzatalımvalla ben hatuna ben yanındayım deyip elini tutuyom dert tasa unutuyor hemen sırıtıyor, üstüne de bir acılı adana, çükolata şelalesi ısmarlıyom pampuka dönüyor
Afiyet olsun tutmak isterseniz bütün forum kızları elimizi uzatalım
İnanmıyorum işte bu olay ilgimi çekti acil taktik lütfen lütfen lütfenben geçen sene yakalandım, hatun beni hadım etti , bacı gardaş tutuşuruz gelin ajsls 🤣🤣
İnanmıyorum işte bu olay ilgimi çekti acil taktik lütfen lütfen lütfen
Burda suyunu kesince başka yerde kana kana su içerse @Armin beni riske girdirtmeden taktik ver ❤️basit la adamın ekmeğini suyunu kesiyorsun ( anla işte 🤪) , konfor alanının içinden geçiyorsun, ekran kartımı kırmıştı mesela, kumanda vermiyorsun, it gibi bi kap yemekle besliyon zaten hadım oluyoz ahsksk
Bakalım @Küboo sen itsin köpeksin angara bebesinin bir yere kadar diyo emme bakacaz
Burda suyunu kesince başka yerde kana kana su içerse @Armin beni riske girdirtmeden taktik ver ❤️
Şu olayın başlığını açın nolur ya
Burada forum kardeşliği yok muyok ben erkek dayanışması taraftarıyım, köpek çekersen senden iyisi olmaz demem, dediremezsin. Biz it değiliz 🤣
basit la adamın ekmeğini suyunu kesiyorsun ( anla işte 🤪) , konfor alanının içinden geçiyorsun, ekran kartımı kırmıştı mesela, kumanda vermiyorsun, it gibi bi kap yemekle besliyon zaten hadım oluyoz ahsksk
Bakalım @Küboo sen itsin köpeksin angara bebesinin bir yere kadar diyo emme bakacaz
Valla angara bebelerine o iṣ iṣlemiyor, denedim jsjsjsj o senin videolardaki gibi olmaya çalışınca gör bak neler oluyo 😝
bizim tövbemiz saz sesi duyana kadar da ondan bak sırasıyla çağrışım yapıyorum
Saz sesi > oyun havası > pavyon > otel > kadın 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.