Ah ṣi ankaralilar, saz sesini nereye bagliyor.... beni pavyona götürcenmi,
ordan da işkembe içermiyik 🤣🤣🤣 pavyona mı düşürecem seni şu saatten sonra laa ajsksk
Gerçi sen bankta bira içmekten gelmen yanıma 🤣
Ah ṣi ankaralilar, saz sesini nereye bagliyor.... beni pavyona götürcenmi,
ordan da işkembe içermiyik 🤣🤣🤣 pavyona mı düşürecem seni şu saatten sonra laa ajsksk
Gerçi sen bankta bira içmekten gelmen yanıma 🤣
Bir erkek cevaplasa daha mantıklı olur gibi ama şirinlik yapayım girişimi olabilir :d dudağa daha çok yaklaşma çabasıdır belkiburnundan öpmenin anlamı nedir peki?
Bak ne kadar masumum öpüşü oBir erkek cevaplasa daha mantıklı olur gibi ama şirinlik yapayım girişimi olabilir :d dudağa daha çok yaklaşma çabasıdır belki
Sana yine bi deniz kenari görünüyoÖpücük meselesi önemli damgalamak içinde öpülebilir dimi 😁
Sürekli deniz kıyısındayım da eşlik edebilecek yok :)))Sana yine bi deniz kenari görünüyo
Gerek mi var?Sürekli deniz kıyısındayım da eşlik edebilecek yok :)))
Yok yaw öpücük eylemi için dün gece denize giren 2 sevgili gördüm valla Bi denemek lazım nasıl soğuk mu gece su diye :)))Gerek mi var?
Intahar eyleminden kendi kendine vazgeciyorsun ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.