neyseki içmiyorum max kola ehu.TEKEL KAPALI OLMASA ÜSTÜNE DE BİRA İÇECEKTİM... HAYAT HİÇ ADİL DİİİİİİİİİİİİİL
neyseki içmiyorum max kola ehu.TEKEL KAPALI OLMASA ÜSTÜNE DE BİRA İÇECEKTİM... HAYAT HİÇ ADİL DİİİİİİİİİİİİİL
neyseki içmiyorum max kola ehu.
Hiç Etkilenmedim Afiyet bal şeker olsun2 DÜRÜM TEK LAVAŞ ACILI ÇİĞKÖFTE GÖMÜLDÜ
iyi geçti bebeğim bende tek öğün yemek yedim öğle 😅 eve geç geldimde djjdjdhd
Çorba ısıttım içtim ben çay midemi ağrıttı. 🥲iyi geçti bebeğim bende tek öğün yemek yedim öğle 😅 eve geç geldimde djjdjdhd
neden acı falan mıydıÇorba ısıttım içtim ben çay midemi ağrıttı. 🥲
Aç karnına çay midemi ağırttı demek istedim.neden acı falan mıydı
Yoga yapayım dedim başladım kedi matın altına girdi ellemedim oturarak yapılan haraketleri yaptım bitirdim aldım kediyi köpek duruşu falan başladım geldi elimi öyle bir tırmaladıki oyun diye ne yoga kaldı ne sakinlik kaldı kanatıcak kadar ne vardı be kızım. 🥲
güzel görünüyor he 🤩🤩Ekli dosyayı görüntüle 7277
@Euneirophrenia
Benim tarifte böyle kuzum ☺️
Çökelek yulaf yumurta maydonoz çok az un
Yemiş ki matı tırmalıyor ısırıyor neden acaba :SMati yere serdigim an, biri matin ortasina yatiyor öbürü mati tirmaliyo hdjdjd kattiyen rahat yok
Yemiş ki matı tırmalıyor ısırıyor neden acaba :S
Çok seviyor altına girip yatıyor anlamadım gitti Hatta bir kere yuvarlayıp yanıma koymustum dinleniyordum içine girip uyudu kedi dürüm gibi fotosu vardı dur bulacam
Kedilerin bu mat sevdasi ksjdk
Kendi girdi içine uyudu baya
kendimizi sokabilsek senide çekecez 😂 diyetle 3 gün barışık bir ömür küs gibiyizBi' diyet modası başladı, beni de diyete sokun hayrına
Hemen bi bahar detoksu yap yenilen tazelen 😌Bi' diyet modası başladı, beni de diyete sokun hayrına
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.