sistem zor değil ki
Uygulaması zor
Orası doğru, zor maalesef. Ben de bu süreçteyim. 3 hafta oldu. Ama şunu öğrendim şimdilik. İnanmak lazım başarıya.
sistem zor değil ki
Uygulaması zor
bende dikkat ediyorum bakalımOrası doğru, zor maalesef. Ben de bu süreçteyim. 3 hafta oldu. Ama şunu öğrendim şimdilik. İnanmak lazım başarıya.
Gayet mantıklı. "Sık sık ye az az ye" ya da "aralıklı oruç" metodları var. Kendinize hangisi uygun ise yapın ve en önemlisi azminizi yitirmeyin. İstediğiniz forma kavuşacaksınız. :)bende dikkat ediyorum bakalım
Aşırı sıkmıyorum kendimi ama 3 ana öğün 1 ara öğün
2 ana öğün 500 er kalori bile olsa ki doyuyorsun bi noktada yiyemiyorsun günlük 1500 ü geçemem 2 ana öğünle otomatik olarak veriyorum ki ara öğünde tatlıda yiyorum yani bazen
Siz neler yapıyorsunuz diyetiniz de?:)Gayet mantıklı. "Sık sık ye az az ye" ya da "aralıklı oruç" metodları var. Kendinize hangisi uygun ise yapın ve en önemlisi azminizi yitirmeyin. İstediğiniz forma kavuşacaksınız. :)
üç ana öğün üç ara öğün olarak tasarladım günümü.Siz neler yapıyorsunuz diyetiniz de?:)
Sürülebilir bir programa benziyor:)üç ana öğün üç ara öğün olarak tasarladım günümü.
Kahvaltıyı erken saatlerde (08.00-08.30) yaptığımdan böyle tasarladım.
Ara öğün dediğimse midemi hareketlendirmek için, birer kahve , işte birer meyve veya bir avuç belirli kuruyemişler.
Ekmeği (1 dilim) sadece kahvaltıda yemeye dikkat ediyorum bazen öğlen de olabiliyor ama akşam yemiyorum.
Haftasonu geç kahvaltı yaparak öğlen ile akşamı birleştiriyorum ve onu da dışarı yemeği (kalorisi orantılı olan) olarak değerlendiriyorum.
Tatlı yememeye özen gösteriyorum. Et tavuk porsiyonu sıkıntı yaratmıyor öğlen yemeğinde benim için.
Ne çok yazmışım
Şu konuda çok haklısın sürdürülebilir olmalıtamamen bir sade vatandaş olarak şunu ifade edeyim. Mutlak bir doğru yöntem yok. Yaşam şekliyle ilişkilidir beslenme şekli. Kahvaltısını 10-11 sularında yapan için iki öğün ideal. Ama benim gibi sabah erkenden güne başlayanlar için ara öğünle başlamak hafif kalabilir. Burada hangisi seni sonuca "kalıcı olarak" götürür. Kimi için sabah kahve içmeden ayılamaz kimisi için kahve midesine dokunur gibi.
Amacım sürdürülebilir, şok etkisi yapmayan, kalıcı olan bir beslenme şekli yaratmak. Hayatım boyunca 3-4 diyetisyene gittim. Gidenleri dinledim. Edindiğim tecrübe bu. aldığın kalori / verdiğin kalori hesabını kurduğunda zihninde, senden iyisi yok.
Bu arada o kadar diyetisyene gittim ama en fazla 10-12 kilo vermek içindi. Şimdiki aklım olsa hiçbirine gitmem.
Bak bu konuda hem fikiriz özellikle. Ana öğünler doyurucu olmayınca, arayışa giriyor insan. Oysaki doyurucu öğünler psikolojiye de fayda sağlar. Doğru besinleri doğru şekilde beslenince güzel sonuçlar yakalayacağız.Şu konuda çok haklısın sürdürülebilir olmalı
Çok fazla defa kilo verdim aldım ve bağışıklık saçmalıyor.
Ve evet ben sabah kahve içmeyi severim, geç kahvaltı etmeyi sevmerim. sık sık yediğim diyetleride denedim daha zarar oluyor aralıklı oruç uygulamaya çalısıyorum şuan. 11:00 sonrası kahvaltı 19:30 yemekle veda gibi.
2 öğün olduğu için sofradan tıka basa doymuş kalkabiliyorum çünkü 500 kcal çok rahat buluyor bir öğünüm. e gözümde karnımda doyunca uzun süre acıkmıyorum.
Doymadan kalkın diyen bir çok doktor var ben o sofradan doymadan kalkınca 658468568 kere atıştırasım geliyor
25 günde 4 kg gitti bakalım 10 gün coronaydım zaten 😭
memnunum şuan mutluyum valla
Arada paylaşalım motive oluruz
diyet konusu zaten öğünlerimdende attığım oluyor fikir oluyor çökelek ve yulaftan köfte yapıyorum mesela bugün menemen yaptım gerçi severek yiyorum benBak bu konuda hem fikiriz özellikle. Ana öğünler doyurucu olmayınca, arayışa giriyor insan. Oysaki doyurucu öğünler psikolojiye de fayda sağlar. Doğru besinleri doğru şekilde beslenince güzel sonuçlar yakalayacağız.
Burası bir beslenme başlığı oldu otomatikman. Paylaşım yapalım bol bol.
diyet konusu zaten öğünlerimdende attığım oluyor fikir oluyor çökelek ve yulaftan köfte yapıyorum mesela bugün menemen yaptım gerçi severek yiyorum ben
telefon yanımda değil atamadım ama
atarım birdahakine
Ah @nunu ben bu kadar beklemiyordum senden. Hani aile ziyareti, hastalık derken biraz yolunda olmaz diyordum. Gayretine hayranım kız🙈@Lotus
Bu arada 1 ay dolmak üzere 4,300 gr vermişim şuanlık bakalım 5 e tamamlanır mı 1 ayda
Spor yapamadım ona rağmen böyle olması mutlu etti.
Kitabı alabildin mi okumaya vaktin var mı biraz seni bekleyesim var ondan elim gitmiyor
Hepsi hepsi hepsi okurken dedim ben nedeyim wldmfpmfşskf nereye gideyimAh @nunu ben bu kadar beklemiyordum senden. Hani aile ziyareti, hastalık derken biraz yolunda olmaz diyordum. Gayretine hayranım kız🙈
Evet kuzum başladım kitaba şuan 90. sayfadayım. Ve o ne diyorum🤭🤭 dili çok güzel kitabın. İçeriği çok beğendim. Hangi yiyicimissin😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.