yemin ediyorum medütasyonŞöyle ip atlayanlara hastayım ya
Mük.
yemin ediyorum medütasyonŞöyle ip atlayanlara hastayım ya
Mük.
Normal insan gibi atlıyorumyemin ediyorum medütasyon
hahhh işte tam bu sebeple bu videoyu "muhteşem paylaşımlar" yada "şiir gibi ip atlayanlar" konusuna degil de bu konuya attım xndncnxjxxNormal insan gibi atlıyorum
o kadar yani
Birde çok yorucu bir şey ciddi kondisyon olması lazım.
kalp krizi hop morg lkdnmfghahhh işte tam bu sebeple bu videoyu "muhteşem paylaşımlar" yada "şiir gibi ip atlayanlar" konusuna degil de bu konuya attım xndncnxjxx
evet arkadaşlar günlük yarım saat ip atlarsanız kilo verirsiniz xbcbdhx zhsbdbddh
hala geç değil beraber atlayabiliriz gjzjfjfj fjdejfisjrbddIp atlamaya merakın olduğunu hic bilmiyorduk dhjyjdjyjdjdbdjd naaan djdbehwhjw
İşte haraketin adını anlamadım öğrensem araştırayımŞey galiba bu hani vücutta uyarılan bölgeler var ya onunla ilgili @nunu
İştah düzeylerini etkileme yöntemi falan sanırsam. Ama ben yapaman onu🤭🤭🤭
kızartma görünce tek uyarılan bölgem midem😂
Sundra mundra diyo galibaİşte haraketin adını anlamadım öğrensem araştırayım
Güneş mudrası (Surya Mudra)Sundra mundra diyo galiba
Cakra bölgelerinden demek. Bende bilmiyorum 🤭
Dün gördüm ya akışımız aynı mı acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.