😄😄 Çay toplarken kilo veriyoruz, haklı. 😄@Tonyukuk sen denesene hdjshs
Çok iyi ya jlkndfg😄😄 Çay toplarken kilo veriyoruz, haklı. 😄
View: https://twitter.com/aykiricomtr/status/1693212785067401307?s=19
Bence de çok sağlıklı görünüyor
Dudak estetik olduğuna göre burun da estetikse eğer zayıflamaktan kocaman kalmış burnuBakarken fenalaştım ammann balık etime kurban olayım.
Sağlıklı olalım yeter. Herşeyin fazlası zarar 🤦
Kız sen oralara ne ara baktın ben zayıflığına şok olup kaldım 🤣Dudak estetik olduğuna göre burun da estetikse eğer zayıflamaktan kocaman kalmış burnu
View: https://twitter.com/aykiricomtr/status/1693212785067401307?s=19
Bence de çok sağlıklı görünüyor
1 gr et 1000 dirhem ayıp örterBence hastaymış. Yeme hastalığı falan. Kışın bende tek öğün besleniyorum çoğu zaman. Hiç de böyle değilim 🤦.
Diyetsel konusunda movite edici halin sanki bu olmamalıydı 🤣🤣🤣1 gr et 1000 dirhem ayıp örter
Benim ayiplara bir şehir et lazım @Fluffy 😂😂1 gr et 1000 dirhem ayıp örter
Doyurucu ve teyze kahvaltısından koruyucu duruyor🤭🤭🤭Ekli dosyayı görüntüle 10031
@Lotus
Bir diyet kahvaltısı sence nasıl ☺️☺️☺️
Yulaf lapası yaptım sütle pişirip
Kolay oluyor hazır doğranmış meyveler ve badem veya ceviz muz doğruyorum.Doyurucu ve teyze kahvaltısından koruyucu duruyor🤭🤭🤭
Kız yaz meyveleri ile süslemelisin gözün gönlün açılır 🙈🙈 kadın değil miyiz hemen süs püs😂🤭🤭
Ben daha kahvaltı yapmadım🙄🤦
Dut, ahududu, Frenk üzümü falan. Şu sıralar mor meyve zamanı. Antioksidan açısından da zengin. Ödem atma dönemin olduğu için belki işine yarayabilir🙈Kolay oluyor hazır doğranmış meyveler ve badem veya ceviz muz doğruyorum.
Başka meyve ile hiç denemedim bi muz yani
Sadece meyve olarak tüketiyorum bir şeylerle hiç mixlemedimDut, ahududu, Frenk üzümü falan. Şu sıralar mor meyve zamanı. Antioksidan açısından da zengin. Ödem atma dönemin olduğu için belki işine yarayabilir🙈
sistem zor değil kisistemi çok basit aslında.
ideal kiloda isen ; aldığın kalori = harcadığın kalori
ideal kilodan fazla isen ; aldığın kalori < harcadığın kalori
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.