Yenmez mi yaaaa yemişim diyeti falan, ben olsam yumulurdum 🤣Valla dün benim adama muhlama yaptım ben yemedim çokta güzel olmuştu bol tereyağlı :O
Yenmez mi yaaaa yemişim diyeti falan, ben olsam yumulurdum 🤣Valla dün benim adama muhlama yaptım ben yemedim çokta güzel olmuştu bol tereyağlı :O
Annemdeydim 1 hafta sürekli misafir vardı bir dünya yememem gereken şeyi yedim bi onlar çıksında pazar kahvaltısına gömeriz ayıpsınYenmez mi yaaaa yemişim diyeti falan, ben olsam yumulurdum 🤣
ben aşırı dirayetsizim yerli yersiz ağlama krizine giriyorum zjndmx500 gr çikolata pakedi gibi o ne kız
2 kg vermişim ben öyle kaldım ama şu rahatsızlığım geçsin spor yapacam
habire hasta oluyorum hayret bir şey
kralsın reisKafama oturdu hocam
Gözyaşları da kilo kaybına katkı sağlar işte vücuttan atıyosun bi şekilde 🤪ben aşırı dirayetsizim yerli yersiz ağlama krizine giriyorum zjndmx
Duygusallığını atacak bir yol bul kuzumben aşırı dirayetsizim yerli yersiz ağlama krizine giriyorum zjndmx
duygusal acılarımla dalga geçmez misin acaba.............Gözyaşları da kilo kaybına katkı sağlar işte vücuttan atıyosun bi şekilde 🤪
Ah cidden ağladığını düşünmemiştim, özür dilerim...duygusal acılarımla dalga geçmez misin acaba.............
stresliyim motivasyon sağlayamıyorum diyetisyenle çalışmaya başladım oda benden illallah etti xknxkxDuygusallığını atacak bir yol bul kuzum
bu yemek yemek olmasın ama
bu su grubu burçların kendi duygusallıklarından çektiği nedir ya
ben mütemadiyen ağlarım... ama gülmekten 🥴🥴Ah cidden ağladığını düşünmemiştim, özür dilerim...
ya yeter ki gülmekten olsun :)ben mütemadiyen ağlarım... ama gülmekten 🥴🥴
ama ciddi manada ara ara kendime yumruk atmakta istemiyor değilim 😂ya yeter ki gülmekten olsun :)
gerçeğe dönüşmediği sürece sorun yok, hepimiz bazen böyle hisler geçiririz içimizdenama ciddi manada ara ara kendime yumruk atmakta istemiyor değilim 😂
aman begerçeğe dönüşmediği sürece sorun yok, hepimiz bazen böyle hisler geçiririz içimizden
stresliyim motivasyon sağlayamıyorum diyetisyenle çalışmaya başladım oda benden illallah etti xknxkx
çok bayılarak yemediğim yemeğe bile zaafım oluyor diyetteyken insanoğlunun ne manyak fıtratı var
bademli tuna yemişli granolayı yoğurtla yiyorum
bir tatlı kaşıgıda keten tohumu koydum
ara öğünüm :O
hani diyorlar ya yapacağım demek yapmanın yarısıdır falan diye onun sebebi bilinç altını kodlamakçok bayılarak yemediğim yemeğe bile zaafım oluyor diyetteyken insanoğlunun ne manyak fıtratı var
psikoloğa da gideyim ben sjxnkx beynimi kodlasınlar ben puk kodunuda yanlış girdim heraldehani diyorlar ya yapacağım demek yapmanın yarısıdır falan diye onun sebebi bilinç altını kodlamak
bu hatayı bende çok yapıyorum sen sürekli ben yapamam edemem dedikçe senin bilinç bunu öyle uyguluyor
Her gün ben yapacağım başaracağım demelisin
Yıllarca yyıkanmayan adam varmış öleceğini düşünüyormuş pis diye adamı yıkamışlar adam ölmüş misali
Ya sen ayy gülmekten bi es verdim yazamadım Allah seni iyi etsinKiz @nunu instada bi arkadasim dogum gününe gitmis, ismi seninkine benziyor sen zannettim, msj attim sakin diyeti bozma diye hdjdjdj bakayim cvp gelmismi dedim.. bi baktim sen degil benim baska bi akraba 🤣🤣🤣🤣 hemen mesaji sildim djjsbss
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.