Diyetsel 💃

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
çok bayılarak yemediğim yemeğe bile zaafım oluyor diyetteyken insanoğlunun ne manyak fıtratı var
hani diyorlar ya yapacağım demek yapmanın yarısıdır falan diye onun sebebi bilinç altını kodlamak
bu hatayı bende çok yapıyorum sen sürekli ben yapamam edemem dedikçe senin bilinç bunu öyle uyguluyor
Her gün ben yapacağım başaracağım demelisin
Yıllarca yyıkanmayan adam varmış öleceğini düşünüyormuş pis diye adamı yıkamışlar adam ölmüş misali

hebele hübele

Altın Üye
hani diyorlar ya yapacağım demek yapmanın yarısıdır falan diye onun sebebi bilinç altını kodlamak
bu hatayı bende çok yapıyorum sen sürekli ben yapamam edemem dedikçe senin bilinç bunu öyle uyguluyor
Her gün ben yapacağım başaracağım demelisin
Yıllarca yyıkanmayan adam varmış öleceğini düşünüyormuş pis diye adamı yıkamışlar adam ölmüş misali
psikoloğa da gideyim ben sjxnkx beynimi kodlasınlar ben puk kodunuda yanlış girdim heralde

CaT

🎈
Board Admin
Kiz @nunu instada bi arkadasim dogum gününe gitmis, ismi seninkine benziyor sen zannettim, msj attim sakin diyeti bozma diye hdjdjdj bakayim cvp gelmismi dedim.. bi baktim sen degil benim baska bi akraba 🤣🤣🤣🤣 hemen mesaji sildim djjsbss

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kiz @nunu instada bi arkadasim dogum gününe gitmis, ismi seninkine benziyor sen zannettim, msj attim sakin diyeti bozma diye hdjdjdj bakayim cvp gelmismi dedim.. bi baktim sen degil benim baska bi akraba 🤣🤣🤣🤣 hemen mesaji sildim djjsbss
Ya sen ayy gülmekten bi es verdim yazamadım Allah seni iyi etsin
Ya çok aşırı diyet yapmıyorum açıkcası tatlı pişirip yemiyorum. Çok geç saatte veya akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum.
Normal kahvaltı yaptım hatta fazla bile yedim biraz. Biraz badem atıştırıp az önce yoğurt granola ve keten tohumu yedim 😹
Spor yapmam lazım aslında öyle keyifsizim ki hava gıpgri kapkara bişe benim için daralıyor böyle 🥲 yağsa yağmıyor öyle arada bir şey

• Haha
Tepkiler: CaT
Üst Alt