Ben de etkilenmedim değilBu kızı bulun bana evleneceğim
Çünkü öyle olmaz şöyle de olmaz. Duygusallık doyurmuyor. Hediyeler isteyecek, mekanlarda yemek yemek isteyecek. Düğünler bayramlar olacak özel kıyafet isteyecek. X in kocası sürekli sürprizler yapacak, eşin sana söylemese de içine atacak. Gezmek isteyecek, tatiller isteyecek. Hadi eşin de çalışsa bir şekilde maaş ucu ucuna yetse. Bebek sonrası masraf 5e katlanacak ve annesi çalışmayacak. Zamanla ev eşyasını değiştirmek gerekecek. Moralin bozulmasın bunlar gerçekler.Traş koktu buralar.
Söz konusu maddiyat ise kadınların " öyle olur şöyle olur " demesine güvenemiyorum niyeyse.
Biliyorum zaten?Çünkü öyle olmaz şöyle de olmaz. Duygusallık doyurmuyor. Hediyeler isteyecek, mekanlarda yemek yemek isteyecek. Düğünler bayramlar olacak özel kıyafet isteyecek. X in kocası sürekli sürprizler yapacak, eşin sana söylemese de içine atacak. Gezmek isteyecek, tatiller isteyecek. Hadi eşin de çalışsa bir şekilde maaş ucu ucuna yetse. Bebek sonrası masraf 5e katlanacak ve annesi çalışmayacak. Zamanla ev eşyasını değiştirmek gerekecek. Moralin bozulmasın bunlar gerçekler.
Bakış açımız farklı Eru. Kadınlar duygusallığı görmek ve ellemek ve duymak ister.Biliyorum zaten?
E aşk sevgi falan traş kaldı bunların yanında. Onu söylüyorum. Ondan sonra erkekler duygusal değil. Yalanın dik alası. Asıl kadınlar duygusal değil.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.