Soru Asgari ücretli biriyle evlenir misiniz?

Vera

Altın Üye
Sevgi öyle makam, ücret ile inşaa edilen birşey değil. Kademe kademe yükselen, yükselirken de eklemeler yapman gereken birşey.
Soru iki aşamalı galiba bu birincisi olsun.
Evlilik başka boyut. Şu zamanda bir ögrenci bile asgari ücret ile zorlanırken bir çift ve ev yönetimi sağlıksız olur. Kişiden bağımsız asgari ücret ile evlenilmez.

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Bu kız asgari ücretli biriyle birlikte olsa bakımı yapamaz çünkü para yetmez. Yanındaki bakımsız diye adam bunu aldatır ve sevmemeye başlar

Siz erkekler nankörsünüz! Seksi giyinip boyanıp süslenip karşımda otursun istersiniz ama yemek, temizlik çocuklar alışveriş, misafirler derken kadın saçını süpürge eder

Doğurur vücudu bozulur yine demezsiniz ki benim için süpürge etti saçını, bakamadım da kadın böyle oldu benim için yokluğa sabretti demezsiniz

Es1967

Altın Üye
A101 de kasiyerlik yapan bi kıza, erkek aşık olup evlenebilir.
Ama kasiyerlik yapan bi erkeği kızlar sevip aşık olup evlenmez!

Kadınların sevgisi yalandır! Uzak durun erkekler

Lavinia

Altın Üye
yıllardır boş muhabbet bitmedi bitmiyor.

Asgari ücretli evlenen bir çok erkek var e burası Hollanda olmadığına göre demekki kadınlar asgari ücretli çalışanlarla evlenebiliyorlar. 😏

Eru

Platin Üye
Traş koktu buralar.

Söz konusu maddiyat ise kadınların " öyle olur şöyle olur " demesine güvenemiyorum niyeyse.

Alice

Altın Üye
Traş koktu buralar.

Söz konusu maddiyat ise kadınların " öyle olur şöyle olur " demesine güvenemiyorum niyeyse.
Çünkü öyle olmaz şöyle de olmaz. Duygusallık doyurmuyor. Hediyeler isteyecek, mekanlarda yemek yemek isteyecek. Düğünler bayramlar olacak özel kıyafet isteyecek. X in kocası sürekli sürprizler yapacak, eşin sana söylemese de içine atacak. Gezmek isteyecek, tatiller isteyecek. Hadi eşin de çalışsa bir şekilde maaş ucu ucuna yetse. Bebek sonrası masraf 5e katlanacak ve annesi çalışmayacak. Zamanla ev eşyasını değiştirmek gerekecek. Moralin bozulmasın bunlar gerçekler.

Eru

Platin Üye
Çünkü öyle olmaz şöyle de olmaz. Duygusallık doyurmuyor. Hediyeler isteyecek, mekanlarda yemek yemek isteyecek. Düğünler bayramlar olacak özel kıyafet isteyecek. X in kocası sürekli sürprizler yapacak, eşin sana söylemese de içine atacak. Gezmek isteyecek, tatiller isteyecek. Hadi eşin de çalışsa bir şekilde maaş ucu ucuna yetse. Bebek sonrası masraf 5e katlanacak ve annesi çalışmayacak. Zamanla ev eşyasını değiştirmek gerekecek. Moralin bozulmasın bunlar gerçekler.
Biliyorum zaten?

E aşk sevgi falan traş kaldı bunların yanında. Onu söylüyorum. Ondan sonra erkekler duygusal değil. Yalanın dik alası. Asıl kadınlar duygusal değil.

Alice

Altın Üye
Biliyorum zaten?

E aşk sevgi falan traş kaldı bunların yanında. Onu söylüyorum. Ondan sonra erkekler duygusal değil. Yalanın dik alası. Asıl kadınlar duygusal değil.
Bakış açımız farklı Eru. Kadınlar duygusallığı görmek ve ellemek ve duymak ister.

Hareketlerinle göster, sözlerinle duyur, jestlerinle sürpriz ve hediyelerinle eline o duygusallığı sunmak gerek. Sadece söz yeterli değil. Şunu görmek istiyoruz. Benim için ne yapabilir bu erkek? Ne kadar parasına kıyabilir?

Seni seviyorum sözünü arada çiçekle arada güzel hediyelerle desteklemek için asgari ücret yetmeyecek

Üst Alt