Bakış açımız farklı Eru. Kadınlar duygusallığı görmek ve ellemek ve duymak ister.
Hareketlerinle göster, sözlerinle duyur, jestlerinle sürpriz ve hediyelerinle eline o duygusallığı sunmak gerek. Sadece söz yeterli değil. Şunu görmek istiyoruz. Benim için ne yapabilir bu erkek? Ne kadar parasına kıyabilir?
Seni seviyorum sözünü arada çiçekle arada güzel hediyelerle desteklemek için asgari ücret yetmeyecek
Eru 100 lira ile Türkiye şartında döner almak bile zor maddiyatçı değil, gerçekçi olmak gerek. Bir buket çiçek o halde 100 liradan fazladır.Yani duygusal değil maddiyatçılar. Maddiyat temelli duygusallık oluyor anlattığın.
Ben 100,000 lira harcayarak da duygusallığımı gösterebilirim, 100 lira harcayarak da.
Cesur olun da " bize 100,000 harcayacak adam lazım " deyin geçin işte.
Eru 100 lira ile Türkiye şartında döner almak bile zor maddiyatçı değil, gerçekçi olmak gerek. Bir buket çiçek o halde 100 liradan fazladır.
Bazı ihtiyaçları sevgiliyken karşılarsın, evlilikte ise evin sorumluluğu ve giderler binince sence kolay mı?
Hep " bir şey alma " üzerine kurguluyorsun erkeğin duygusallığını, sevgisini falan. Tartışabileceğimiz bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Eru. Gerçek hayatta maddiyat konuşur. Geçim sıkıntısı çeken erkek ve kadın aşka odaklanamıyor
Yetindiremezsin. Sana da yetmeyecekBence yetinebilmek ile alakalı tüm bunlar. Maddiyat önemli değildir demiyorum elbette. Ama "aşk-sevgi çok önemli bir ilişki için" tezini de çöpe kaldırıp atıyorum kafamda. Bunu da ben söylemiyorum siz söylüyorsunuz sonuçta.
Yetindiremezsin. Sana da yetmeyecek
Sen çocukken bile en sevdiğin komşu amcayı hatırla. Sana en çok çikolata ısmarlayan, başını okşayan, gördüğü yerde harçlık veren
Öyle olsun Eru. Gerçeklerle yüzleşince hak vereceksin nasıl olsa. Şimdi senin dediğin gibi olsunHer insan tanıdıkların gibi olmayabilir Alice.
Öyle olsun Eru. Gerçeklerle yüzleşince hak vereceksin nasıl olsa. Şimdi senin dediğin gibi olsun
Sen de haklısınHayal aleminde yaşamıyorum, emin ol.
Paranın öne geçtiği yerde olmam zaten.
Evlenirim maddi durumu önemli değil.
Yandaş bul hemenBiz bu yüzden kaybediyoruz biliyorsun değil mi?
Yandaş bul hemen
Üzüldüğün bu mu Nepenthe ? Evli olsanız nafakadan daha çok masraf yapacaktın iyi tarafından bak :dKadınların %95'i asgari ücretli bir erkekle evlenmez. Evlenen %5'lik kısmı da evlendikten sonra kafasını taşlara vurur ben ne halt ettim diye ve 1 sene sonra evlilik çökmeye başlar. Sonra gider boşanırlar ve Türkiye'de sadece kadın isminden ibaret olan adalet 17 bin TL maaş alan adamın maaşından kadına nafaka bağlar, kadında o nafakayı gider avm de starbucksta ve hatta karşı bir cinsle çatır çatır yer 😉
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.