Soru Asgari ücretli biriyle evlenir misiniz?

Eru

Platin Üye
Bakış açımız farklı Eru. Kadınlar duygusallığı görmek ve ellemek ve duymak ister.

Hareketlerinle göster, sözlerinle duyur, jestlerinle sürpriz ve hediyelerinle eline o duygusallığı sunmak gerek. Sadece söz yeterli değil. Şunu görmek istiyoruz. Benim için ne yapabilir bu erkek? Ne kadar parasına kıyabilir?

Seni seviyorum sözünü arada çiçekle arada güzel hediyelerle desteklemek için asgari ücret yetmeyecek

Yani duygusal değil maddiyatçılar. Maddiyat temelli duygusallık oluyor anlattığın.

Ben 100,000 lira harcayarak da duygusallığımı gösterebilirim, 100 lira harcayarak da.

Cesur olun da " bize 100,000 harcayacak adam lazım " deyin geçin işte.

Alice

Altın Üye
Yani duygusal değil maddiyatçılar. Maddiyat temelli duygusallık oluyor anlattığın.

Ben 100,000 lira harcayarak da duygusallığımı gösterebilirim, 100 lira harcayarak da.

Cesur olun da " bize 100,000 harcayacak adam lazım " deyin geçin işte.
Eru 100 lira ile Türkiye şartında döner almak bile zor maddiyatçı değil, gerçekçi olmak gerek. Bir buket çiçek o halde 100 liradan fazladır.

Bazı ihtiyaçları sevgiliyken karşılarsın, evlilikte ise evin sorumluluğu ve giderler binince sence kolay mı?

Eru

Platin Üye
Eru 100 lira ile Türkiye şartında döner almak bile zor maddiyatçı değil, gerçekçi olmak gerek. Bir buket çiçek o halde 100 liradan fazladır.

Bazı ihtiyaçları sevgiliyken karşılarsın, evlilikte ise evin sorumluluğu ve giderler binince sence kolay mı?

Hep " bir şey alma " üzerine kurguluyorsun erkeğin duygusallığını, sevgisini falan. Tartışabileceğimiz bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Alice

Altın Üye
Hep " bir şey alma " üzerine kurguluyorsun erkeğin duygusallığını, sevgisini falan. Tartışabileceğimiz bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Eru. Gerçek hayatta maddiyat konuşur. Geçim sıkıntısı çeken erkek ve kadın aşka odaklanamıyor

Eru

Platin Üye
Eru. Gerçek hayatta maddiyat konuşur. Geçim sıkıntısı çeken erkek ve kadın aşka odaklanamıyor

Bence yetinebilmek ile alakalı tüm bunlar. Maddiyat önemli değildir demiyorum elbette. Ama "aşk-sevgi çok önemli bir ilişki için" tezini de çöpe kaldırıp atıyorum kafamda. Bunu da ben söylemiyorum siz söylüyorsunuz sonuçta. :D

Alice

Altın Üye
Bence yetinebilmek ile alakalı tüm bunlar. Maddiyat önemli değildir demiyorum elbette. Ama "aşk-sevgi çok önemli bir ilişki için" tezini de çöpe kaldırıp atıyorum kafamda. Bunu da ben söylemiyorum siz söylüyorsunuz sonuçta. :D
Yetindiremezsin. Sana da yetmeyecek
Sen çocukken bile en sevdiğin komşu amcayı hatırla. Sana en çok çikolata ısmarlayan, başını okşayan, gördüğü yerde harçlık veren

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
armudun sapı , üzüm asgari ücretisi derken 35 yaşından sonra işsizlik maaşlısına da razı olursunuz da bulmazsınız haberiniz olsun sonraaaaa vayy efendimm uchiaaa uyarmadin falan olmasın.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Para konfor sağlar ama sevgi vermiyor

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Evlenilir kardeşim yeter ki aşk olsun. Tükenmeyen sevgi, tükenen paranın önüne geçmesin.
Sen bilsen varımı yoğumu önüne serdim ah zalim

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Sen de iyice aşk adamıymışsın Eros. Benim önüme dünyaları seren niye çıkmıyor

Nepenthe

Altın Üye
Kadınların %95'i asgari ücretli bir erkekle evlenmez. Evlenen %5'lik kısmı da evlendikten sonra kafasını taşlara vurur ben ne halt ettim diye ve 1 sene sonra evlilik çökmeye başlar. Sonra gider boşanırlar ve Türkiye'de sadece kadın isminden ibaret olan adalet 17 bin TL maaş alan adamın maaşından kadına nafaka bağlar, kadında o nafakayı gider avm de starbucksta ve hatta karşı bir cinsle çatır çatır yer 😉

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kadınların %95'i asgari ücretli bir erkekle evlenmez. Evlenen %5'lik kısmı da evlendikten sonra kafasını taşlara vurur ben ne halt ettim diye ve 1 sene sonra evlilik çökmeye başlar. Sonra gider boşanırlar ve Türkiye'de sadece kadın isminden ibaret olan adalet 17 bin TL maaş alan adamın maaşından kadına nafaka bağlar, kadında o nafakayı gider avm de starbucksta ve hatta karşı bir cinsle çatır çatır yer 😉
Üzüldüğün bu mu Nepenthe ? Evli olsanız nafakadan daha çok masraf yapacaktın iyi tarafından bak :d

Üst Alt