Küçük Evlerde Yerden Tasarruf Etmek için Çözümler

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Banyolar için sürgülü kapılar

Bu fikir çok basit olmasına rağmen, hala küçük dairelerde yer tasarrufu sağlamak için en ideal olanlardan biri. Sürgülü kapılar da diğerleriyle aynı işlevi görüyorsa, kim dışa açılır kapılara ihtiyaç duyar ki?

Murphy yatak

Murphy yatak, katlanabilir yatak ya da duvar yatağı olarak da adlandırılıyor ve yer tasarrufu sağlayan ürünlerin kesinlikle başında geliyor. Odada herhangi bir yatağın kapladığı alanı düşündüğünüzde, aradaki farkı çok rahat anlayabilirsiniz. Yerden tasarruf etmek istiyorsanız klasik yataklar yerine bu tarzı tercih edebilir, yatağınızı sadece uyuyacağınız zaman ortaya çıkarabilirsiniz.

Yataklı kanepeler

Beklenmeyen yatılı misafirleriniz geldiğinde kullanabileceğiniz, gerektiğinde yatağa dönüştürülebilen bir kanepeniz olsun istemez misiniz? Çok pahalı ve şık bir koltuk takımına sahip olmak elbette güzel, ama o alanı yeterince kullanamadığınızda hiçbir anlamı yok. Eğer evinizde misafirler için yatacak ayrı bir oda yoksa en akıllıca çözüm yatak haline gelebilen koltuklardır.

Cleaning Trick GIF

Tuvalet üstü ahşap raf

Dikey saklama alanlarına yatırım yapmak, küçük daireler için harika bir fikirdir. Küçük bir daireniz varsa, aynı zamanda küçük bir banyonuz da var demektir. Tuvaletin üzerine montelediğiniz ahşap bir raf, tek seferde banyonuzdaki dağınıklığı ortadan kaldırabilir.

Elbise askısındaki perde halkaları

Organize bir gardrop her zaman fark yaratır. Aynı zamanda kıyafetlerinizi daha kolay bulmanızı sağlayarak zamandan tasarruf etmenizi kolaylaştırır. Aslına bakarsanız elbise askılarının çok yer kapladığı bir gerçek! Ancak bu askılara perde halkaları eklerseniz, eşarplarınızı, hatta kolsuz bluzlerinizi bu halkalara asabilir, daha düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz.

water room GIF

Sandıklı puflar

Küçük bir dairede her mobilya parçasının ayrı bir önemi vardır. Kendinize bir puf almak istiyorsanız, mutlaka sandıklı olanını tercih edin. Sandıklı puflar, evinize modern bir görünüm katmasının yanında, ufak tefek eşyalarınız için de etkili bir saklama yöntemi olacaktır.

Unutmayın, yerden tasarruf etmek bir lüks değil, zorunluluktur! Bu fikirler, basit olmasına rağmen küçük dairelerinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
abi atın evde ne kadar gereksiz eşya varsa atın tek oda bile yeter o zaman

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
@Chen bak bizden biri daha jdjdjd

Evdeki insanlari da atabiliyormuyuz?😅
bi yerin ferah olması için ne gerekyosa yapılmalı 😅 evinden kalnindem ruhundan at gitsin
şu aşkı kaybedince olusan boşluk konus var yaa hahh iste ferahlama hissi aslinda bi kac aya fark edilir ckdmfmsmd

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Chen bak bizden biri daha jdjdjd

Evdeki insanlari da atabiliyormuyuz?😅
Ahaha eşya atamayan beni çağırsın itina ile atılır... Siz de rahatlayacaksınız attıkça

Ve... Bir zaman sonra çöl bedevileri gibi tek çadıra sığacak kadar eşyanız kalacak :d

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Ahaha eşya atamayan beni çağırsın itina ile atılır... Siz de rahatlayacaksınız attıkça

Ve... Bir zaman sonra çöl bedevileri gibi tek çadıra sığacak kadar eşyanız kalacak :d
Bana gelir misin sevgili @Chen?
Belki araya bir kaç insan da sıkıştırırız 😂

• Haha
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Chen @CaT @uchiha
Eger size uyarsak, gocebe hayatina geri doneriz gibiii
Amaaaan belki öylesi daha iyiydi Cemalimmm yaa böyle sürekli temizliyoruz iş bitmiyor, sürekli yeni bir şey alıyoruz zarar. Eşya hayatımızı kolaylaştıracak yere, biz eşyanın kölesi oluyoruz

• Beğen
Tepkiler: CaT

Nobody

Teknik Admin
Amaaaan belki öylesi daha iyiydi Cemalimmm yaa böyle sürekli temizliyoruz iş bitmiyor, sürekli yeni bir şey alıyoruz zarar. Eşya hayatımızı kolaylaştıracak yere, biz eşyanın kölesi oluyoruz
Fight club mi izledin sen cicegim yakin zamanda. Aman sakin evi falan yakayim demee 😁

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bana gelir misin sevgili @Chen?
Belki araya bir kaç insan da sıkıştırırız 😂
Aaa seve seve çiçeğim

Atma mantığımı anlatıyorum hemen

Mevsimine göre atarken, üstünden yıl geçmiş ve kullanmamışsan

Eşyaya göre atarken, takımı bozulmuş, çatlamış, kırılmış, aynısından, benzerinden muadili olan ne varsa

İnsana göre ise, sana acımamış, kazıklamaya müsait, seni üzmeye çekinmeyen, sevgine layık olmayan, zaman ayırmayan, vefa göstermeyen kim varsa at gitsin

Sonra birden rahatlama geliyor. Tüm bu işe yaramaz şeyler insana yük

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Fight club mi izledin sen cicegim yakin zamanda. Aman sakin evi falan yakayim demee 😁
Bayram temizliği şeysinde evi bi küçükten yakarım gibi ama daha çok iş çıkar diye korkuyorum nfkfmx

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Aaa seve seve çiçeğim

Atma mantığımı anlatıyorum hemen

Mevsimine göre atarken, üstünden yıl geçmiş ve kullanmamışsan

Eşyaya göre atarken, takımı bozulmuş, çatlamış, kırılmış, aynısından, benzerinden muadili olan ne varsa

İnsana göre ise, sana acımamış, kazıklamaya müsait, seni üzmeye çekinmeyen, sevgine layık olmayan, zaman ayırmayan, vefa göstermeyen kim varsa at gitsin

Sonra birden rahatlama geliyor. Tüm bu işe yaramaz şeyler insana yük
Forumdaki Yer İmi olayını sayende çözdüm.
Teşekkür ederim 🤗

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Temizlige adam lazimsa ben gelirim yakma sen 😁
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yapsana öyle bir iyilik... Ben 2 günlüğüne bi otele gideyim de ayak altında dolanmayım işine engel olurum

Nobody

Teknik Admin
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yapsana öyle bir iyilik... Ben 2 günlüğüne bi otele gideyim de ayak altında dolanmayım işine engel olurum
Oho ben perdeleri asar giderim diye düşünmüştüm. Sen butun isi bana kitledin. Oldu mu bu simdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Oho ben perdeleri asar giderim diye düşünmüştüm. Sen butun isi bana kitledin. Oldu mu bu simdi
Sevabın küçük olmasın diye... Büyük iş veriyorum üstelik kolaylık olsun diye ayak altında kalmıyorum fnxn

Nobody

Teknik Admin
Sevabın küçük olmasın diye... Büyük iş veriyorum üstelik kolaylık olsun diye ayak altında kalmıyorum fnxn
O Kadar mantikli seyler soyluyorsun ki. Bunu kutsal bir gorev olarak algilamamam için hic bir neden yok gibi hdhdhd

Alice

Altın Üye
Eşyanızı özel yaptıracaksınız o zaman. Daha dar koltuklar, dolaplar vs... Standart koltuklar ve başlıkları gereğinden fazla geniş olabiliyor

Üst Alt