Burda ki konu üzülmek değil enayi durumuna düşmek :)Üzüldüğün bu mu Nepenthe ? Evli olsanız nafakadan daha çok masraf yapacaktın iyi tarafından bak :d
Nafaka da çok bir şey değil zatenBurda ki konu üzülmek değil enayi durumuna düşmek :)
Konuyu ben hepten yanlış yormuşum. Konu erkek kadın yaralarıymış. Ben asgarî ücret bakmıştım 😄 kira olmuş 15-20 teyyy
Hepinize şu sarkiyi armağan ediyorum çünkü komple bitiğiz😆
View: https://youtu.be/t0Tt2QkNGi4?si=rv8vnOqGlSsluzKP
@Chen artık üç ya da iki artı birlere bakmiyoruz. Stüdyo tarzı için konuştum😔 artık kirpi gibi sıkış pıkış yaşamaya başladık ya. En güzel yanı gereksiz fazla eşya alamıyoruz 🤪Çiçeğim 15 e kira da kalmadı artık alt sınır 18 20 en kötü evler
Japonların tuvalet kadar evleri gibi ((((@Chen artık üç ya da iki artı birlere bakmiyoruz. Stüdyo tarzı için konuştum😔 artık kirpi gibi sıkış pıkış yaşamaya başladık ya. En güzel yanı gereksiz fazla eşya alamıyoruz 🤪
Azınlığız. Bulmam lazım
Elbette hak değil, ağır bir itham bu. Herkesin memnun olacağı standart farklıdır. Kimi razı olur kimi mutlu olur. Kimini o standartlar asla mutlu etmez.ekonomik refah içinde yaşama hakkına saygı duyulur her insanın hakkıdır da ama tersi bir durum parası için tamam diyen kadına veya erkeğe fahişe sıfatı hak mıdır bilemedim ?
konuyu açalım soruyu düzeltelim sevgi duygu vs bağlayıcı hiç bişey yokken tek unsur maddiyat ise ?Elbette hak değil, ağır bir itham bu. Herkesin memnun olacağı standart farklıdır. Kimi razı olur kimi mutlu olur. Kimini o standartlar asla mutlu etmez.
Yine de o itham çok ağır olur. Arz talep meselesi. Beyefendi varlığı ile mutlu edeceğine inanıyorsa ve hanımefendinin de tek arzusu para ise neden olmasın. Herkes imkanı kadar verir. Önemli olan anlaşmak ve kabul etmektirkonuyu açalım soruyu düzeltelim sevgi duygu vs bağlayıcı hiç bişey yokken tek unsur maddiyat ise ?
:) pamuk mu senin kalbin bazen ithamlar ağır olmalı pamuk kalpli hatunYine de o itham çok ağır olur. Arz talep meselesi. Beyefendi varlığı ile mutlu edeceğine inanıyorsa ve hanımefendinin de tek arzusu para ise neden olmasın. Herkes imkanına verir. Önemli olan anlaşmak ve kabul etmektir
Buradaki söz konusu ilişki, evlilik olunca gerçekten ağır olur. Bir de tersi açıdan bakalım. Fakir bir erkek ve durumu iyi olan bir hanım evlenirse yine de aynısını der miydik?:) pamuk mu senin kalbin bazen ithamlar ağır olmalı pamuk kalpli hatun
kadın erkek ayrımı yapmadım ki zaten konu evlilik aile kurmak sadece maddiyata dayalı olması pek sağlıklı değil. bir ücret karşılığı anlaşmak ticari değil midir? sadece maddi değerler için ücreti karşılığı hayatı paylaşmak bilmem Allah uzak etsin öyle eşten dosttan insandan .Buradaki söz konusu ilişki, evlilik olunca gerçekten ağır olur. Bir de tersi açıdan bakalım. Fakir bir erkek ve durumu iyi olan bir hanım evlenirse yine de aynısını der miydik?
Onlar anlaştıktan sonra kimseye bir söz hakkı doğmuyor ki zaten kimseye sormazlar :d
Bence maddiyat pek hafif bir sorun. Eğer sorun olarak görüyorsan tabiikadın erkek ayrımı yapmadım ki zaten konu evlilik aile kurmak sadece maddiyata dayalı olması pek sağlıklı değil. bir ücret karşılığı anlaşmak ticari değil midir? sadece maddi değerler için ücreti karşılığı hayatı paylaşmak bilmem Allah uzak etsin öyle eşten dosttan insandan .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.