Yardım eder misiniz?

Öfkem kabarıyor biraz da o üzülsün diyene konuda ?
Ve gerçekten gerek var mı?
50 yuro etmez o50 euroya ttüyolar verebilirim
eğer onu gerçekten tanıyorsan ve gemileri yakmışsan, en zayıf noktasını biliyorsundur.Yardım eder misiniz?
![]()
kayserili misin süreyya hn ? ladkssal50 euroya ttüyolar verebilirim
Yoookayserili misin süreyya hn ? ladkssal
Soğuk intikamın adımları önemli zayıf noktası bilmiyorumeğer onu gerçekten tanıyorsan ve gemileri yakmışsan, en zayıf noktasını biliyorsundur.
oradan vur. ama bunu yapacaksan bence acele etme. intikam soğuğunca güzel oluyor.
nerden biliyorsun diye sorma![]()
bence büyüklük yapıp bunu unutmak en güzeli, naçizane. ama bu olacaksa, unuttuğu, hiç beklemediği anda yapmak en güzeli.Soğuk intikamın adımları önemli zayıf noktası bilmiyorum
bence büyüklük yapıp bunu unutmak en güzeli, naçizane. ama bu olacaksa, unuttuğu, hiç beklemediği anda yapmak en güzeli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.