S
Silinen üye 831
büyü falan hiç iyi şeyler değil @nunu , onun yerine 3 kulhu 1 elham okumak lazım:)Ekli dosyayı görüntüle 8353
Xatsur beye büyü falan yaparkene öldük ölmeseydik iyidi tutmadı ya tüh
büyü falan hiç iyi şeyler değil @nunu , onun yerine 3 kulhu 1 elham okumak lazım:)Ekli dosyayı görüntüle 8353
Xatsur beye büyü falan yaparkene öldük ölmeseydik iyidi tutmadı ya tüh
Oyun yaptırıyor benim suçum yok Girdi,k gene oynayacağız bugunde seni hedef alalımbüyü falan hiç iyi şeyler değil @nunu , onun yerine 3 kulhu 1 elham okumak lazım:)
şampiyonluk işi tamam kanka cbxbdb büyü tuttu cbxbdEkli dosyayı görüntüle 8393
@macecik iğe büyü yapmalı görsel atayım derken @Lafebesi gsye kazanma büyüsü yapmış gibi olmam durumu
Tüh ya geç kaldık lkmndfgşampiyonluk işi tamam kanka cbxbdb büyü tuttu cbxbd
büyü falan lazim olursa , yardımcı olurum cjxbdhdTüh ya geç kaldık lkmndfg
Bana lazım değil fenere lazımbüyü falan lazim olursa , yardımcı olurum cjxbdhd
o büyüyü papaz nicholas bile yapamaz çaresi yok vjfjgfj chshfhdbdhdBana lazım değil fenere lazım
Adam evlendi diye saçı beyazlamıcak fener yüzünden beyazlıcak şlkmdfekg sağlam büyü lazım ljkdnrgf
Goşmuyorlar ya böyle bekliyorlar kenarda ben izlerken fıttırıyorumo büyüyü papaz nicholas bile yapamaz çaresi yok vjfjgfj chshfhdbdhd
olsun olsun bence onların farklı bi taktigi var kimse anlamiyor sadece cjdbghdjGoşmuyorlar ya böyle bekliyorlar kenarda ben izlerken fıttırıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.