Bundan eksik kalsam olmaz mı :$ hem hiç anlamam bu oyunlardan ama tasarı bana uyuyor :))
Bundan eksik kalsam olmaz mı :$ hem hiç anlamam bu oyunlardan ama tasarı bana uyuyor :))
Yok yaw @alcatraz görünce velevki yazdıBundan eksik kalsam olmaz mı :$ hem hiç anlamam bu oyunlardan ama tasarı bana uyuyor :))
Bundan sonra korku yaşlı kalbime ağır gelir değil mi:))
Saklanbaç oyunu diyelimBundan sonra korku yaşlı kalbime ağır gelir değil mi:))
İçerik güzelmiş ouu.Saklanbaç oyunu diyelim
Biri yakalıyor 4 kişi saklanıyor
Karakter tasarımını beğendim ama oynayanıda var.
Çok nadir bir durum eşarplı tasarım :)
Oyun hata veriyor zaten sildim baştan yüklüyorum..İçerik güzelmiş ouu.
Oynama fikri çık aklımdan!
:)))
Araptır :))Oyun hata veriyor zaten sildim baştan yüklüyorum..
Eğlencem yarım kaldı SAD
Eğlendim ama bir arap mı emin değilim komik bir sesle oyunun sesliden bağırdı bana readyy reeadyy nunn nuuuu ljkdnfldfjkg
pubg oynamıyorum ki Bir dönem oynayıp sıkıldık
varmı oyun arkadaşı
Sen internet ortamında türkleri tanısan bu kadar toksik sorunlu mikser tipler olamazAraptır :))
Anında buz gibi oldum oynama fikrinden.
pubg oynamıyorum ki Bir dönem oynayıp sıkıldık
hata etmişin sıkılınırmı bu oyundan :) tek başına oynuyorsundur belkide ondansırpubg oynamıyorum ki Bir dönem oynayıp sıkıldık
ben sıkıldım nedenhata etmişin sıkılınırmı bu oyundan :) tek başına oynuyorsundur belkide ondansır
doğrudur biz yinede pugb devam :)
pc de oynuyorsun senBen Müzik dinleyerek oyun oynamayı çok seviyorum ses kasılan oyunlarda olmuyor o
Altınım ortasından ÇAT diye
Değişik oyuna başlarsan yaz knk çok çeşit oyun oynuyoz şuan propnight oynuyorum eğlenceli geldi indirimde
@İ love you
hee o mobil mi 20 cm karış var benim elle mobilde o oyun imkansız ljkndfg arayüzle pcde oynarım genepc de oynuyorsun sen
yok ozmn almıyım işteyken malesef :)hee o mobil mi 20 cm karış var benim elle mobilde o oyun imkansız ljkndfg arayüzle pcde oynarım gene
Telefondan anca kelime oyunu falanyok ozmn almıyım işteyken malesef :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.