bekliyom?benim işim genelde pc ile mobil için de buluruz bişiler lasdksad
bekliyom?benim işim genelde pc ile mobil için de buluruz bişiler lasdksad
bugün olmaz. yarın iş varbekliyom?
teşekkür ediyorum beyefendiciğim.. kalpbugün olmaz. yarın iş var
ama söz ilk fırsatta...
Kuzum cafeland oynuyoz telefon oyunu denemek ister misinbenlede oyun oynayın
Nası oynamazsın ya inanılmaz bişeben hiç oyun oynamadım hayatım boyunca nzndjdn
en sevdiğini öğğret ama mobil mümkünsee
yaw neden dışlayalım nasıl bir tür oyun isteyebilirsin bi tahmini var mıhiç oynamadım dışlamayın hemi beni xjjxjx
şaka yapıyom dövme beni sjehdkdnyaw neden dışlayalım nasıl bir tür oyun isteyebilirsin bi tahmini var mı
cafeland kafe işletiyorsun dekore edip sürekli yemekler pişiriyorsun
parti düzenleyip görev yapıyorsun falan
böyle bişe işte
Aşk olsun dünden beri oyun anlatıyorumşaka yapıyom dövme beni sjehdkdn
burdaki yav niye dışlayayıma şaka yaptım dedim djdjkdjd anlatamamışım kendimiyaw neden dışlayalım nasıl bir tür oyun isteyebilirsin bi tahmini var mı
cafeland kafe işletiyorsun dekore edip sürekli yemekler pişiriyorsun
parti düzenleyip görev yapıyorsun falan
böyle bişe işte
@Euneirophrenia hanım napıyorsun allak bullak oluyom 🤣🤣🤣🤣burdaki yav niye dışlayayıma şaka yaptım dedim djdjkdjd anlatamamışım kendimi
anlat bebeğim anlat balım anlat nunukomm@Euneirophrenia hanım napıyorsun allak bullak oluyom 🤣🤣🤣🤣
Telefon oyunu oynamak istiyon muuu istemiyon mu anlamıyommm 🤣🤣🤣🤣anlat bebeğim anlat balım anlat nunukomm
istiyorum amaa sen varsanTelefon oyunu oynamak istiyon muuu istemiyon mu anlamıyommm 🤣🤣🤣🤣
Tatil matil ben bir süre karışığım cafeland oynuyom sadece telefondan istersen dene ama yani istemiyorsan uğraşma benle oynarsın ama sadece hesiye falan yolluyorsun yardım ediyorsun o kadaristiyorum amaa sen varsan
bakayım bi ama seninle istiyorum ajkum eğlencesi sensin bu fikrinTatil matil ben bir süre karışığım cafeland oynuyom sadece telefondan istersen dene ama yani istemiyorsan uğraşma benle oynarsın ama sadece hesiye falan yolluyorsun yardım ediyorsun o kadar
Telefondan anlık beraber oynanılan tarz mı diyorsunbakayım bi ama seninle istiyorum ajkum eğlencesi sensin bu fikrin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.