dc baglantı nedir ugrayalım : ) xd qwe xd
link pls. heueueuh ^^
link pls. heueueuh ^^
full ap nasıl win aldınız onu sorguluyorum
cc chain çok fark ettiysenfull ap nasıl win aldınız onu sorguluyorum
helal valla
yazık lan ljkdhnfgljdfng 3 mr botu çekmişler ama kurtarmamıs demek kicc chain çok fark ettiysen
hareket edemediler ki
seraph, u atıyor sona u atıyor zaten o ara nilah ve lb topluyor bu arada hasar da veriyoz sadece cc değil. sur verdiler askdjaskdyazık lan ljkdhnfgljdfng 3 mr botu çekmişler ama kurtarmamıs demek ki
Hiç oynamadım şehri falan sen mi kuruyorsunFavori oyunlarım;
küfür etmediler mi şlkdfmgdseraph, u atıyor sona u atıyor zaten o ara nilah ve lb topluyor bu arada hasar da veriyoz sadece cc değil. sur verdiler askdjaskd
kıyamam yaa yazık asdkjas
yoo sakin geçti oyun. ilk fight'ta anlamışlardır zaten kaybedeceklerini. umut vermedik askdjaskdküfür etmediler mi şlkdfmgd
5 pre mi sizin takımyoo sakin geçti oyun. ilk fight'ta anlamışlardır zaten kaybedeceklerini. umut vermedik askdjaskd
yoo ben solo girdim diğerlerini bilmiyorum5 pre mi sizin takım
İkisi bildiğin ekonomi oyunu. Birinde al sat yapıyorsun, diğeri daha komplike al sat ile birlikte kurduğun şehirdeki ekonomik dengeleri yürütüyorsun. Atıyorum bir mağazalar zinciri alıyorsun ve o mağazalar zincirinin satış yapması için gerekli şartları oluşturuyorsun (Reklamlar, tanıtımlar, rekabet vs.) tam bir finansal detay oyunu. En sonuncusu ise devlet yöneticiliği. Bir devleti alıyorsun savaş, ekonomi, istihbarat, politika, ham madde alım satımı, stratejik ortaklık dahil her türlü şey var oyunda. Oyunun adı Hearts Of Iron 4. İncelemeni tavsiye ederim, biraz karmaşık bir oyundur ama çok zevklidir.Hiç oynamadım şehri falan sen mi kuruyorsun
Benzer oyunlar oynadım fakat bu daha karmaşık hali gibiİkisi bildiğin ekonomi oyunu. Birinde al sat yapıyorsun, diğeri daha komplike al sat ile birlikte kurduğun şehirdeki ekonomik dengeleri yürütüyorsun. Atıyorum bir mağazalar zinciri alıyorsun ve o mağazalar zincirinin satış yapması için gerekli şartları oluşturuyorsun (Reklamlar, tanıtımlar, rekabet vs.) tam bir finansal detay oyunu. En sonuncusu ise devlet yöneticiliği. Bir devleti alıyorsun savaş, ekonomi, istihbarat, politika, ham madde alım satımı, stratejik ortaklık dahil her türlü şey var oyunda. Oyunun adı Hearts Of Iron 4. İncelemeni tavsiye ederim, biraz karmaşık bir oyundur ama çok zevklidir.
Korku oyununu ne ya? Korkmak için mi oynuyorsun?Benzer oyunlar oynadım fakat bu daha karmaşık hali gibi
Şu sıralar korku oyunu serilerine sardım strateji oyunu mod on olunca bakarım sağolasın
korku filmi gibi işte izlerken korkuyorsun bulmaca çözüyorsun oyun içinde geirlim gizem vahşet ne ararsan olabiliyorKorku oyununu ne ya? Korkmak için mi oynuyorsun?
Normal bir tane olanınız yok ki. Gerçi ben de pek normal değilim ama, oynarken korkmak nedir arkadaş? 🤣 🤣 🤣 En son lisede Painkiller 1 ve Overdose oynamıştım daha da korku oyunları sarmadı. Zaten hep aynı karşına şeytanlar çıkıyor, sende şeytanların beynini dağıtıyorsun. Eğer korkunçlu oyun seviyorsan A Plague Tale Innocence oyununa bakmanı tavsiye ederim. Katolik kilisesi, fareler, katliamlar, kafa tasları ne ararsan var. Tam senlik.korku filmi gibi işte izlerken korkuyorsun bulmaca çözüyorsun oyun içinde geirlim gizem vahşet ne ararsan olabiliyor
bakarım teşekkür ederim ^^Normal bir tane olanınız yok ki. Gerçi ben de pek normal değilim ama, oynarken korkmak nedir arkadaş? 🤣 🤣 🤣 En son lisede Painkiller 1 ve Overdose oynamıştım daha da korku oyunları sarmadı. Zaten hep aynı karşına şeytanlar çıkıyor, sende şeytanların beynini dağıtıyorsun. Eğer korkunçlu oyun seviyorsan A Plague Tale Innocence oyununa bakmanı tavsiye ederim. Katolik kilisesi, fareler, katliamlar, kafa tasları ne ararsan var. Tam senlik.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.