evet clah of clans
Clash of Clans biliyorumda bu bir benzeri herhalde
evet clah of clans
teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler..... anketin linkini gönderecektim ama özel mesaj ve profil mesajı kapalı........ bi açın ben göndereyim geri kapatırsınız......gönder gelsin şimdi gördüm etiketle böyle durumlarda bildirimler hariç çok kurcalamıyorum
Umarım geç kalmamışımdır
Royal pardon :)Clash of Clans biliyorumda bu bir benzeri herhalde
He bende şaşırdım ya Değişik bir şey çıkmış sandımRoyal pardon :)
Ah be ben sana yazayım ^^teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler..... anketin linkini gönderecektim ama özel mesaj ve profil mesajı kapalı........ bi açın ben göndereyim geri kapatırsınız......
Heh şimdi tanıdık geldi bunu bende oynadım
Haydaaaaaaaa xd
adama sordum eru sen misin diye forumdan yani lkşdfmlşdkfgnm yo kdedi lkdmnflgkdfnmlgkng ulan ya bu nasıl üst üste denk geldi böyleHaydaaaaaaaa xd
Aynısını yaşamışsın resmen bu tesadüf olamazadama sordum eru sen misin diye forumdan yani lkşdfmlşdkfgnm yo kdedi lkdmnflgkdfnmlgkng ulan ya bu nasıl üst üste denk geldi böyle
komikti ya oyun oynadım adamla binlerce oyuncu var yani nasıl nickinizaynı lkdfgAynısını yaşamışsın resmen bu tesadüf olamaz
Dünya küçük sanal dünya çok küçük demek kikomikti ya oyun oynadım adamla binlerce oyuncu var yani nasıl nickinizaynı lkdfg
tam yayın bitti sen geldin he tuhDünya küçük sanal dünya çok küçük demek ki
Valla tam da gelmiş sayılmam. Feribottayken bir boş zaman oldu foruma gireym dedim. Gelmeyi çoksterdimtam yayın bitti sen geldin he tuh
heh iyi bari bu saatte feribot var mı yaw bilmiyordumValla tam da gelmiş sayılmam. Feribottayken bir boş zaman oldu foruma gireym dedim. Gelmeyi çoksterdim
İDO feribotu bu Yalova istikamet.heh iyi bari bu saatte feribot var mı yaw bilmiyordum
Hayırlı yolculuklar o zaman bayram gezmesi gibi duruyor 😁İDO feribotu bu Yalova istikamet.
Nunu feribot isticek de ayarlamıcaz hem ha? Olur mu öyle şee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.