ben finali görünce vazgeçtim kanka.Kenks bi ara biz de oynayalim. D
bende o kadar sabır yok.
ama sen oynarsan izlerim
ben finali görünce vazgeçtim kanka.Kenks bi ara biz de oynayalim. D
Bize fasa fiso kanks boyle oyunlar. Biz atari salonlarinda buyumus nesildeniz.ben finali görünce vazgeçtim kanka.
bende o kadar sabır yok.
ama sen oynarsan izlerim
Ben de öyle büyüdüm.....Bize fasa fiso kanks boyle oyunlar. Biz atari salonlarinda buyumus nesildeniz.
Iyi bigun dovus oyunu oynariz bakalim oyle mi buyumussun jajshsbsBen de öyle büyüdüm.....
ben maalesef eskisi kadar sabırı değilim bişi 10 dk'dan fazla sürüyorsa uğraşmak gelmiyor içimdenBize fasa fiso kanks boyle oyunlar. Biz atari salonlarinda buyumus nesildeniz.
Her yerde dovusmekten bıkmadın, dayak arsızi seni asdfgajsgssggsIyi bigun dovus oyunu oynariz bakalim oyle mi buyumussun jajshsbs
Oyle buyumussen hakkini vericen guzelim. Yok oyle ben de oyle buyudum muyudum kuru kuruya jahshhsHer yerde dovusmekten bıkmadın, dayak arsızi seni asdfgajsgssggs
Oyle buyumussen hakkini vericen guzelim. Yok oyle ben de oyle buyudum muyudum kuru kuruya jahshhs
Hi pacman, whats up men?
Ben Çin'den atari sipariş vermiştim, geldiğinde oyuncak gibi görünse de gerçekten günümüz televizyonlarına uygun idi ve çok güzel nostalji yapmıştım..Hi pacman, whats up men?
Ksjsjdjjdjd emulator diye bisi var telefona indiriosun atari oyunlarini oynuosun niye o kadar masrafa girdin. DBen Çin'den atari sipariş vermiştim, geldiğinde oyuncak gibi görünse de gerçekten günümüz televizyonlarına uygun idi ve çok güzel nostalji yapmıştım..
Yine olsa yine yaparım.
20 euro idi yav zamanında, şu an pahalı gelir de o zamanlar çerez parasıydı...Ksjsjdjjdjd emulator diye bisi var telefona indiriosun atari oyunlarini oynuosun niye o kadar masrafa girdin. D
Iyi geceler. D20 euro idi yav zamanında, şu an pahalı gelir de o zamanlar çerez parasıydı...
Ay ben bı' fenalaştım..
Uğraşma yavrum birdaha, neredeyse bittiği yerde idik zaten. Sil gitsin, şimdi sıra hue'de 😏😁😁Adras senin için biraz oynarım
ama bir bölümü var orayı cidden tekrar oynayamam sanırım sana biraz gösterip kaçarım anca
Karar ver sen ona göre oyun bitti sileyim
Valla kardeşim 3 oyun attı birini seç dedi. Ona söz verdim foruma üye olursan oynarım dedimUğraşma yavrum birdaha, neredeyse bittiği yerde idik zaten. Sil gitsin, şimdi sıra hue'de 😏😁😁
Ya hue zaten fall guys gibi bir şey, öyle büyük ve korkutucu bir oyun değil. Gizem oyunu, bulmaca gibi. Ek oyun olarak indirebilirsin, arada oynarız .dValla kardeşim 3 oyun attı birini seç dedi. Ona söz verdim foruma üye olursan oynarım dedim
Ya ben sana diyorum yayinci olsan parayi kirarsin. Sen de tam yayinci potansiyeli var..Korku oyunu oynucam gene başıma iş aldım 🤣🤣🤣🤣 olmazsa Twitch açarım komple forumsalda izlesin 🤣🤣🤣
Hangi korku oyunu oKorku oyunu oynucam gene başıma iş aldım 🤣🤣🤣🤣 olmazsa Twitch açarım komple forumsalda izlesin 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.