Daha seçmedimHangi korku oyunu o
The dark ocoult bitti işte
Daha seçmedimHangi korku oyunu o
Çok şükür ki..Daha seçmedim
The dark ocoult bitti işte
Yok be kanka valla tr burası uğraşılmaz eğlenecez derken tadımız kaçarYa ben sana diyorum yayinci olsan parayi kirarsin. Sen de tam yayinci potansiyeli var..
Kız sen sonuna geldik diyon ama biz senden sonra 2 saat daha oynadıkki valla çok güzeldi bazı yerleri görmeni isterdim 🤣🤣🤣Çok şükür ki..
Maske anında vardım, hatta 40 katlı falan olmuştu orası.Kız sen sonuna geldik diyon ama biz senden sonra 2 saat daha oynadıkki valla çok güzeldi bazı yerleri görmeni isterdim 🤣🤣🤣
Maskeyi taktık bizim adam kafayı yedi öfff
Ya takipciye ozel yaparsin sohbeti, beni de mod yaparsin bisi oldugu an da direk banlariz derdin o olsun ya ayipsin.Yok be kanka valla tr burası uğraşılmaz eğlenecez derken tadımız kaçar
Bizbize eğleniyoz işte açarım olmazda Twitch foruma forumsala özel yayın yazarım reklamımız olur 🤣
Ondan sonra neler oldu neler kızzzMaske anında vardım, hatta 40 katlı falan olmuştu orası.
Bi' ara kendini aşağıya atmıştın, odalar aynı yere çıkıyordu falan.
En son aşamada yoktum işte jrjdjd
Ay böyle yapma ama birdaha oynamak zorunda kalırsın jdjdjdjdOndan sonra neler oldu neler kızzz
Hepsini oynamamda sizle kaldığım yerdende oynnayamam sanırım oto kayıttı oralar 🥲Ay böyle yapma ama birdaha oynamak zorunda kalırsın jdjdjdjd
Yeni oyunu seçip indir de oynarız .ddHepsini oynamamda sizle kaldığım yerdende oynnayamam sanırım oto kayıttı oralar 🥲
Yeni oyuna başlarım ya 🤣🤣🤣
Aslında isimlerini hatırlamıyom ama ilki baya ürkütücüydü onun tanıtımını izledim bi.ürktüm aaa dur kız oylama yaparız 🤣 hangi oyunu oynayayım diye 🤣Yeni oyunu seçip indir de oynarız .dd
Muazzam fikirrrrrr.Aslında isimlerini hatırlamıyom ama ilki baya ürkütücüydü onun tanıtımını izledim bi.ürktüm aaa dur kız oylama yaparız 🤣 hangi oyunu oynayayım diye 🤣
Allah allah ya noluyor ki ben evde değilim bakamıyom 🥲Muazzam fikirrrrrr.
Yalniz ben yine DC giremiyorum, sinirlerim geriliyor jrjrjr
ay ben utanırım ya... gelsemmi ki akdfakdkad şakaşaka ugrarim kanki kunkim.
Valla ümidim yok yüzün burda söylüyorum zatenay ben utanırım ya... gelsemmi ki akdfakdkad şakaşaka ugrarim kanki kunkim.
muhakkak inş.
Teşekkür ederim gerçekten çok ince bir davranış saolasın samimiyetini hissettirdiğin için kankikunkim. ^^Valla ümidim yok yüzün burda söylüyorum zaten
Ben atayımda sonra bana sülemedin beni çağırmadın ay ben bilmiyordum vıttırıbızdık gıddıklar deme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.