Ben ölüyüm sıradakitamam gelin şöyle hahahaha
Ben ölüyüm sıradakitamam gelin şöyle hahahaha
@Fluffy mi gelsin yaniBen ölüyüm sıradaki
Gelir mi ?@Fluffy mi gelsin yani
gelsin gelsinGelir mi ?
@Fluffy Asterix bey seni çağırıyor Sjsjsjsgelsin gelsin
artık her konunun, dönüp dolaşıp ucunun sana dokunması peki @pumpkin🧿
hep bunu istiyordun. al sana her konuda ilgi kasdjsadsa
peki bu konu hk sen ne düşünüyorsun haram mıdır sence kasjdasartık değil kanks bu hep böyleydi zaten
bilirkişi gibi olduk yaa, reelde yeterince her sorunun dönüp dolaşıp beni bulması yetmiyormuş gibi bi de burada aynısı oluyor
peki bu konu hk sen ne düşünüyorsun haram mıdır sence kasjdas
niye o peki ? lütfen açıklar mısınbilmiyorum kanks bunu @ivan divandelen bey cevaplasın, o ne derse o
niye o peki ? lütfen açıklar mısın
Guzel bir acilim olmus.Mekruh ve haram arasin da ince bir cizgi var.Nasil ki sigara icen icin mekruh,icmeyen icin haramdir.Bu konuya da oyle bakilmasi gerek diye dusunuyorum ben.Bu konu da cok hadis var fakat sahih oldugu konusun da netlik yok.
bilmiyorum kanks bunu @ivan divandelen bey cevaplasın, o ne derse o
amaca giden yol gibi mihakkını verene mubahtır.
olum bu 8 sayfa ben 3 satırdan sonrasını okumuyorum nereyi okucamolm sana face to face özet geçiim diye hiçbir şey anlatmamışım galiba ben
https://www.forumsal.org/konu/bekarliga-vedam-hk.8963/
olum bu 8 sayfa ben 3 satırdan sonrasını okumuyorum nereyi okucam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.