Bir de o kızların hepsine bir hediye alınıp, birinin hediyesiz kaldığını düşün şimdi :/
Genelde kadınlar kendilerine almıyor mu çiçek ve hediye bu günlerde. O tarz hediye gelmeyeceği belli olanlar.
Bir de o kızların hepsine bir hediye alınıp, birinin hediyesiz kaldığını düşün şimdi :/
Birde hediyeler gelip ilgi alaka sevgi olmayan olanları düşün...Bir de o kızların hepsine bir hediye alınıp, birinin hediyesiz kaldığını düşün şimdi :/
Aynı anda iki şeyi yapabilirsiniz. Gayret edin, sevdiğinizi hem sevip hem hediye alabilirsinizBirde hediyeler gelip ilgi alaka sevgi olmayan olanları düşün...
ilişkide sevgiye o kadar açlar ki ilgiye, gelen hediyenin fiyatı ile avunuyorlar
o kızlardan olmaya can atıyor zamane gençliği
sevgiyi para zannediyor
Siz ne yapıyorsunuz? Hadi erkeklerden beklenti süper de sunulan ne ?Aynı anda iki şeyi yapabilirsiniz. Gayret edin, sevdiğinizi hem sevip hem hediye alabilirsiniz
Birde hediyeler gelip ilgi alaka sevgi olmayan olanları düşün...
ilişkide sevgiye o kadar açlar ki ilgiye, gelen hediyenin fiyatı ile avunuyorlar
o kızlardan olmaya can atıyor zamane gençliği
sevgiyi para zannediyor
Kadından beklentiniz nedir, paranız güçlü görünmenize yetmediği için kadını basamak olarak mı kullanmak istiyorsunuz?Siz ne yapıyorsunuz? Hadi erkeklerden beklenti süper de sunulan ne ?
Bu isteme olayını birlikte be yapılabilirse çevirmeyi beceremeyen bir kadına erkek ne sunsa boş
Siz alışmışsınız nefes alsın yeter ya da almamada olur diyenlere :)Kadından beklentiniz nedir, paranız güçlü görünmenize yetmediği için kadını basamak olarak mı kullanmak istiyorsunuz?
Siz alışmışsınız nefes alsın yeter ya da almamada olur diyenlere :)
Şimdi anladım efenim sözüm bitti :)
Kadının bu ilişkiye kattığı değer ne yukarıdaki taleplerine istinaden?Erkeğin güçlüsü makbuldür. Beden olarak ve para olarak. Erkek, değer yüklediğine gözünü karartıp harcar Frenk bey. Kadından harcama bekleyen erkeğin dişiliği yüksektir.
Kadın kadınnn mük ya onlar :)Mukemmel ney? anlamadım.
Mükemmel olan hiç bir şey yok ki aldatılması da mükemmellik ya da sıradanlık ile alakalı değil daha doğrusu aldatmak da bunlara bağlı değil bana göreKadın kadınnn mük ya onlar :)
Bana göre de değilde veriyorum şerbeti nabızlarına göreMükemmel olan hiç bir şey yok ki aldatılması da mükemmellik ya da sıradanlık ile alakalı değil daha doğrusu aldatmak da bunlara bağlı değil bana göre
Kadının ilişkiye kattığı değer derken?Kadının bu ilişkiye kattığı değer ne yukarıdaki taleplerine istinaden?
Bunu bile yanıtlayamadın ki hala erkeğe saldırıdasın
Şu aynı gün 4 kadınla evlenen erkek gibi erkek lazım senin savunduğun değerlere !
Erkeklerde hem sevgi hem hediye birlikte olmuyor yapamıyorlar demek beceri mi yok
Sizi hediyellere boğmadan kurtulusumuz yok aanlasilanAynı anda iki şeyi yapabilirsiniz. Gayret edin, sevdiğinizi hem sevip hem hediye alabilirsiniz
kalbinde çiçek açmasını stemiyosan boğmana da gerek yok kiSizi hediyellere doğmadan kurtulusumuz yok aanlasilan
Oynadigim savas oyunun da karsi devletleri vasallastirmak icin hediyelere boguyordum aklima o geldi. Sanirim haklisin frenkHediyelere boğmaz isen çiçek te yok bilesin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.